Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Νέα AMILO 3000

Τεχνολογία » Hardware - 27/09/2008

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των ολοκαίνουργιων φορητών υπολογιστών της σειράς AMILO 3000 για οικιακούς χρήστες από τη Fujitsu Siemens Computers.

Ο κ. Νίκος Ψαρράς ανέλαβε να «ζεστάνει» την ατμόσφαιρα και να παρουσιάσει τα νέα μοντέλα, αφού και ο ίδιος είναι λάτρης των προϊόντων της εταιρείας, ενώ τα ίδια τα μοντέλα της νέας σειράς παρουσίαστηκαν με ιδιαίτερα ενδιαφέρον τρόπο στην αγκαλιά γνωστών μοντέλων αποκλειστικά σε μαύρες και λευκές αποχρώσεις.

Η κα Barbara Shaedler, Chief Marketing Officer της Fujitsu Siemens Computers ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την ενιαία σχεδιαστική προσέγγιση της εταιρείας που αφορά το συνολικό χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της και την έρευνα που προηγήθηκε, τα αποτελέσματα της οποίας συνέβαλαν στην υλοποίηση της νέας σχεδίασης.

Ενώ ο κ. Bjorn Fehrm, Senior Director Digital Home, αναφέρθηκε στις καινοτομίες που διαθέτουν τα νέα προϊόντα και στα ιδιαίτερα τεχνολογικά τους χαρακτηριστικά. Επίσης, τόνισε την ιδιαιτερότητα της εταιρείας να ενσωματώνει άμεσα τις νέες τεχνολογίες στην παραγωγή των προϊόντων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με hands-on εμπειρία για εκείνους που ήθελαν να δοκιμάσουν τα notebook και να τσεκάρουν τα χαρακτηριστικά τους.

Η κα Χριστίνα Καραβατά, Marketing & Communications Manager της Fujitsu Siemens Computers δήλωσε σχετικά:

«Η ενσωμάτωση της διαδικασίας σχεδίασης σε όλες τις φάσεις των προϊόντων από την εξωτερική εμφάνιση έως το εσωτερικό έχει στόχο την μακρόχρονη στρατηγική επένδυση στην αναγνωρισιμότητα του brand. Όλα τα νέα AMILO έχουν μία λαμπερή και στιλπνή λευκή επιφάνεια με μαύρες διαχωριστικές γραμμές, δίνοντας ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα, κάτι που σίγουρα θα ενθουσιάσει τους χρήστες που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας και λατρεύουν την ατομικότητα σε οτιδήποτε αγοράζουν.»


Tags: Fujutsu, Siemens, Amilo, Laptop, notebook.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top