Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Tα ρολόγια Bluetooth της Sony Ericsson τώρα και για γυναίκες

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 29/09/2008

H Sony Ericsson συνεργάστηκε με το WTA Tour για την παρουσίαση της νέας κομψής συλλογής γυναικείων ρολογιών MBW-200 Bluetooth. Η νέα σειρά ρολογιών MBW-200 Bluetooth αποτελείται από 3 μοναδικά ρολόγια, το καθένα με δικό του ξεχωριστό στυλ για να ταιριάζουν σε κάθε προσωπικότητα. Τα νέα ρολόγια αποτελούν ιδανικά gadgets για κάθε γυναίκα που θέλει να εντυπωσιάζει, αφού μπορεί να ελέγχει το τηλέφωνό της μέσω του ρολογιού της.

Δεν προλάβατε ένα σημαντικό τηλεφώνημα ή SMS επειδή δεν ακούγατε ή δεν βρίσκατε το κινητό σας μέσα στην τσάντα σας; Αυτό πλέον ανήκει στο παρελθόν με το MBW-200. Διαθέτοντας τεχνολογία Bluetooth™ και αναγνώριση κλήσεως δονείται καθώς το τηλέφωνό σας καλεί ή δέχεται SMS. Απορρίψτε ή αποσιωπήστε την κλήση με ένα πλήκτρο του ρολογιού, ή χρησιμοποιήστε τα Bluetooth™ ακουστικά ή το κινητό σας για να απαντήσετε στην κλήση.

Η τεχνογνωσία της Sony Ericsson στην τεχνολογία Bluetooth™, σε συνεργασία με την πρωτοπόρο βιομηχανία ρολογιών Fossil, δημιούργησε τρία ξεχωριστά σχέδια: Sparkling Allure, Contemporary Elegance και Evening Classic.

Η Bluetooth™ συλλογή ρολογιών διαθέτει ανθεκτικό κρύσταλλο με αντιθαμβωτική επικάλυψη για βέλτιστη αναγνωσιμότητα και φωτεινότητα. Η διακριτική μονόχρωμη οθόνη OLED είναι αόρατη όταν δε χρησιμοποιείται και εμφανής κατά τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να βλέπετε με ευκολία, ποίος σας καλεί ή ποίο τραγούδι ακούτε.

Δε μπορείτε να αποφασίσετε ποίο Bluetooth™ ρολόι σας ταιριάζει; Η Sony Ericsson συνεργάστηκε με τρεις διάσημες τενίστριες για να σας παρουσιάσουν πως κάθε ρολόι MBW-200 είναι ξεχωριστό για να ταιριάζει με κάθε προσωπικό στυλ και με κάθε τάση της μόδας.

Η έκδοση Sparkling Allure, παρουσιάστηκε από τη 19-χρονη Σλοβάκα Dominika Cibulkova, και δημιουργήθηκε για τον τύπο της «funky» νεαρής που είναι πιστή ακόλουθος της μόδας. Με το μοντέρνο λευκό, δερμάτινο λουράκι και οθόνη διακοσμημένη με κρύσταλλα, αυτό το κομψό κομμάτι είναι ιδανικό για να δηλώσετε την τάση σας στην μόδα, αλλά ταυτόχρονα παραμένει λειτουργικό και άνετο.

Η έκδοση, Contemporary Elegance, όπως παρουσιάστηκε από τη 18-χρονη Δανή «Πριγκίπισσα του Τένις» Caroline Wozniacki, είναι ιδανική για νεαρές επαγγελματίες που προσέχουν τη δουλειά τους αλλά δεν αμελούν και την επικοινωνία τους. Απολαύστε τα οφέλη ενός ρολογιού από ανοξείδωτο ατσάλι, που προσφέρει αποτελεσματική διαχείριση κλήσεων κάνοντας απίστευτη εντύπωση όπου κι αν βρίσκεστε.

Η έκδοση Evening Classic, που κοσμεί τη 19-χρονη Ουγγαρέζα superstar Agnes Szavay, διαθέτει ένα κλασικό αλλά καθημερινό στυλ. Το κομψό, δερμάτινο λουράκι και η διακριτική μαύρη πρόσοψη μπορούν να φορεθούν σε οποιοδήποτε περιβάλλον, στο σπίτι, στο γραφείο ή σε μια εκδρομή το Σαββατοκύριακο. Για όσους βρίσκονται διαρκώς εν κινήσει, η ειδοποίηση δόνησης ενός SMS ή η ένδειξη εκτός εμβέλειας, σας εξασφαλίζει πως δεν θα χάσετε ποτέ ξανά σημαντικό μήνυμα.

Η συλλογή ρολογιών Bluetooth™ MBW-200 διαθέτει:

• Απόρριψη ή αποσιώπηση κλήσης μέσω του ρολογιού

• Δόνηση για κάθε νέο SMS/MMS – καθώς και ειδοποίηση εκτός εμβέλειας κάθε φορά που το ρολόι βρίσκεται 10μ μακριά από το τηλέφωνο

• Διακριτική αλλά και ευκρινής αναγνώριση κλήσεως – OLED οθόνη

• Αναπαραγωγή, παύση, διακοπή ή μετάβαση σε επόμενο τραγούδι, μέσω της λειτουργίας μουσικής αναπαραγωγής του τηλεφώνου σας

• Κινήσεις Quartz για ακριβή μέτρηση χρόνου- ψηφιακή και αναλογική

• Auto pairing™- ευκολία σύνδεσης του ρολογιού με το τηλέφωνο

• Αδιάβροχο ως 3 ATM

• Αντιαλλεργικό, ανοξείδωτο ατσάλι

• Επιφάνεια ορυκτών κρυστάλλων ανθεκτική στις αμυχές και αντιθαμβωτική επικάλυψη

Η σειρά MBW-200 θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες αγορές το τέταρτο τρίμηνο του 2008.

Η Sony Ericsson θα διευρύνει την ανδρική σειρά MBW-150 με ακόμα ένα design. Το MBW-150 Classic είναι μια αθλητική έκδοση με καφέ, δερμάτινο λουράκι και λευκή πρόσοψη και θα διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές, στις αρχές του επόμενου έτους.


Tags: Sony Ericsson, Bluetooth, OLED, MBW-200.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

Σχόλια

  • ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ

    Τα ρολόγια θα πάνε μπροστά
    μία ώρα
    λες και χρόνο πολύ μας χρωστά
    τούτη η χώρα.

    Μία ώρα πιο αργά θα ξυπνά
    ο λαός μας
    κι ο καιρος πιο γοργά θα περνά
    ο κακός μας.

    Μα ή ώρα ή πάει μπροστά
    ή πάει πίσω
    τα γυμνά μου εγώ πάλι οστά
    θα μετρήσω-

    πάλι ο ήλιος θα εκπέμπει καυτά
    φωτοβέλη
    και τις λωρες χωρίς να μετρά
    θ' ανατέλλει.

    Γ.Χολιαστός

    By: Γ. Χολιαστός @ 22/01/2009

© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top