Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Νέα σειρά υπολογιστών της Packard Bell

Τεχνολογία » Hardware - 06/10/2008

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση μιας νέας σειράς προϊόντων, που περιλαμβάνει το νέο notebook ipower GX ειδικά σχεδιασμένο για τους λάτρεις του gaming, τη νέα σειρά notebook Limited Edition 2008, το πρώτο netbook για καταναλωτές, οθόνες ευρείας θέασης και δύο φορητούς σκληρούς δίσκους.

Νέα σειρά υπολογιστών της Packard Bell

Παρά τα διαφορετικά και πλούσια χαρακτηριστικά τους, όλα τα προϊόντα αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της Packard Bell για «εκλεπτυσμένο σχεδιασμό». Είναι ο συνδυασμός της μοναδικής κληρονομιάς της Packard Bell και του μοναδικού επιχειρηματικού μοντέλου που καταστούν προσιτή τη τεχνολογία στον καταναλωτή.

Κληρονομική καινοτομία

Η Packard Bell είναι μία από τις λίγες εταιρείες που μπορεί να ισχυριστεί πως συνεισέφερε σημαντικά τα τελευταία 80 χρόνια σε τρεις μεγάλες τεχνολογικές επαναστάσεις, αυτές του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Κατά τις δεκαετίες του ’20 και του ’30, η Packard Bell έγινε γνωστή ως μια εταιρεία που πουλούσε κονσόλες ραδιοφώνων με ιδιαίτερα κομψό σχεδιασμό. Οι πρώτες τηλεοράσεις Packard Bell κυκλοφόρησαν το 1948, την στιγμή που η επανάσταση της τηλεόρασης είχε κυριεύσει όλο τον κόσμο.

Στα τέλη της δεκαετίας του ’80 η Packard Bell πρωτοστάτησε στην χρήση του προσωπικού υπολογιστή στο σπίτι, μεταμορφώνοντας ένα δύσκολο, αλλά χρήσιμο εργαλείο σε ένα φιλικό, απολύτως αναγκαίο χαρακτηριστικό του σημερινού μοντέρνου σπιτιού.

Έχοντας φτάσει πλέον στο 2008, η Packard Bell συνεχίζει να πρωτοπορεί στον σχεδιασμό, την καινοτομία, την ευκολία χρήσης και τη δυνατότητα προσφοράς προσιτών τιμών, χαρακτηριστικά που αποτελούν την σφραγίδα ποιότητας της εταιρείας για 80 και πλέον χρόνια.

Η λειτουργικότητα υποδεικνύει το σχεδιασμό

Ο σχεδιασμός των προϊόντων της Packard Bell είναι εμπνευσμένος από τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές χρησιμοποιούν τις τεχνολογίες. Ο σχεδιασμός ενός προϊόντος αντανακλά την προσωπικότητα της εταιρείας και λειτουργεί σαν καμβάς, πάνω στον οποίο οι καταναλωτές μπορούν να εκφράσουν την προσωπικότητα και την δημιουργικότητά τους.

Η Packard Bell επιλέγει πολύ προσεκτικά τις τεχνολογίες που ενσωματώνει στα προϊόντα της έτσι ώστε να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Αυτή η προσοχή στην λεπτομέρεια εκτείνεται από τις κορυφαίες τεχνολογίες, όπως σε επεξεργαστές και κάρτες γραφικών, μέχρι και τα εργονομικά χαρακτηριστικά και τα χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας και μείωσης θορύβου.

Κατά την επιλογή των νέων τεχνολογιών, η Packard Bell μπαίνει στην θέση των καταναλωτών και επιλέγει μόνο τις τεχνολογίες που μπορούν να ανταποκριθούν και στις υψηλότερες απαιτήσεις. Και είναι ακριβώς αυτή η ευελιξία που διαθέτει η εταιρεία να γνωρίζει πώς να προσφέρει στους καταναλωτές τεχνολογία αιχμής με απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη που συμβάλλουν καθοριστικά στον «εκλεπτυσμένο σχεδιασμό» της Packard Bell.

Διαμορφώνοντας τις τάσεις του παρόντος και του μέλλοντος

Τρεις από τις πλέον κύριες τάσεις της αγοράς έχουν φτάσει στη φάση της ωριμότητας, και η Packard Bell συμβάλλει καθοριστικά στην εξέλιξή τους.

Gaming: Με έτος έναρξης το 2007, η Packard Bell έκανε την μεγάλη επιτυχία με τη διάθεση του εκπληκτικά επιτυχημένου υπολογιστή ipower, ενός συστήματος ειδικά για τους λάτρεις του gaming, σχεδιασμένου τόσο τέλεια που επιλέχθηκε για την επίσημη πλατφόρμα για τους τελικούς του Electronic Sports World Cup στο Παρίσι για το 2007 και το 2008.

Φέτος, η Packard Bell έχει ανανεώσει την δέσμευσή της στην αγορά ηλεκτρονικών παιχνιδιών με το λανσάρισμα του ipower GX, του πρώτου notebook για τους λάτρεις του gaming, καθώς επίσης και της νέας γενιάς του επιτραπέζιου ipower X 2.0, το οποίο παρουσιάστηκε στο κοινό στο Paris Gaming Show, τον Ιούλιο. Το ipower GX θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Ενισχυμένη φορητότητα: Η ευρεία χρήση notebook για καθημερινές εργασίες δημιουργεί μια νέα αγορά για notebook με ενισχυμένες δυνατότητες φορητότητας, που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σημεία και καταστάσεις που άλλα notebook δεν μπορούν. Και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο η Packard Bell έχει σχεδιάσει το πρώτο “netbook” αποκλειστικά για καταναλωτές.

Αποτελεί τον ιδανικό συμπληρωματικό υπολογιστή για όλη την οικογένεια. Αρκετά λεπτό και ελαφρύ για να χωράει ακόμα και σε μία τσάντα ώμου, είναι ιδανικό για μια πληθώρα κοινών ψηφιακών δραστηριοτήτων, όπως η επίσκεψη στο e-mail σας ενώ βρίσκεστε σε μια καφετέρια, η πληκτρολόγηση σημειώσεων σε ένα συνέδριο ή ακόμα και για να τσεκάρετε τα δρομολόγια του τρένου ενώ βρίσκεστε στην αποβάθρα αναχωρήσεων.

Προσοχή στον σχεδιασμό: Μια ακόμη μεγάλη καταναλωτική τάση είναι η ζήτηση για το άψογη σχεδιαστική προσέγγιση. Για πολλά χρόνια, η βιομηχανία υπολογιστών είχε κατακλήσει την αγορά με σύνθετα, δύσκολα στη χρήση τους προϊόντα που τότε παρουσιάζονταν σαν μοδάτα.

Όμως, οι καταναλωτές ήξεραν πως ο εντυπωσιακός σχεδιασμός έκρυβε κάτι παραπάνω από μια φροντισμένη εμφάνιση και συνειδητοποίησαν ότι αντανακλούσε το επίπεδο δέσμευσης και σεβασμού της εταιρείας απέναντι στον καταναλωτή.

Θέλοντας να ανταποκριθεί σε αυτό, η Packard Bell ήταν η πρώτη εταιρεία υπολογιστών στην Ευρώπη που υιοθέτησε την “εκλεπτυσμένη σχεδιαστική προσέγγιση”, μια βιομηχανοποιημένη διαδικασία σχεδιασμού που συνδυάζει την μηχανική, την χρηστικότητα και την αισθητική, όλα με την καθοδήγηση του Packard Bell Design Studio.

Σε συνεργασία με το τμήμα μηχανικής, οι σχεδιαστές της Packard Bell προσφέρουν εμπειρία χρήσης που θα σας κάνει να αναφωνήσετε “Τι καλή ιδέα!”. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η πλούσια σειρά προϊόντων που ενσωματώνουν τις σχεδιαστικές αξίες της εταιρείας, την ευκολία χρήσης και τις προσιτές τιμές.

Η Packαrd Bell έχει προχωρήσει την ιδέα της “εκλεπτυσμένης σχεδιαστικής προσέγγισης” σε ένα νέο επίπεδο με την δημιουργία την σειράς Limited Edition. Η σειρά φορητών υπολογιστών Limited Edition 2008, η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα, δημιουργεί την αίσθηση του ενθουσιασμού και της αποκλειστικότητας στην αγορά προσωπικών υπολογιστών, που συναντά κανείς στην βιομηχανία της μόδας.

Με αυτή την κίνηση, η Packard Bell συνεχίζει να σχηματίζει μια συναισθηματική σχέση με τους πελάτες της και να χτίζει ένα εμπορικό σήμα το οποίο όχι μόνο διαθέτει μια άμεσα αναγνωρίσιμη προσωπικότητα άλλα και παροτρύνει τους καταναλωτές να εκφράζουν αυτό που πραγματικά είναι.


Tags: Packard Bell, notebook, ipower GX, Design studio, laptop.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top