Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

ASUS G71

Auto - Moto - 09/10/2008

Η ASUS παρουσιάζει το πρώτο παγκοσμίως Intel Quad Core Gaming notebook, το G71. Το G71, ειδικά σχεδιασμένο για τους gamers, είναι το πρώτο από μια σειρά gaming notebooks με τετραπλό πυρήνα που έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει η ASUS στην επεκτεινόμενη G series.

ASUS G71

Το G71 είναι ένας εξαιρετικός φορητός υπολογιστής που παρέχει την απόλυτη εμπειρία στα παιχνίδια, με έμφαση στον καθαρό ήχο και στην εκπληκτική απόδοση των γραφικών.

Το πρώτο παγκοσμίως Quad Core™ Gaming Notebook

Το G71 της ASUS είναι το πρώτο παγκοσμίως Quad Core™ gaming notebook, που λειτουργεί με τον νέο επεξεργαστή Core™ 2 Extreme QX9300 της Intel. Η αφαίρεση της προστασίας από τον υπερσυγχρονισμό σημαίνει ότι το G71 έχει εκπληκτική απόδοση μέσω του overclocking, ενισχύοντας την επεξεργαστική ισχύ του υπολογιστή και επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να πραγματοποιούν πολλαπλές εργασίες ταυτόχρονα.

Αυξημένη επίδοση παιχνιδιών

Το G71, ένα notebook αποκλειστικά για παιχνίδια, επιδεικνύει ένα εντυπωσιακό σύνολο εξαρτημάτων υψηλών επιδόσεων, όπως η 17” οθόνη υψηλής φωτεινότητας Crystal Shine με χρόνο απόκρισης 8 ms, και η κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 9700M GT GDDR3 512 MB.

Το G71 διαθέτει επίσης μνήμες DDR3 1066MHz έως 4 GB καθώς και δύο σκληρούς δίσκους έως 1 TB (500 GB x 2)—δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν εν κινήσει την ψυχαγωγία που προσφέρουν τα πολυμέσα και τα παιχνίδια.

Direct Console 2.0

Η Direct Console 2.0 είναι μια διασύνδεση πολλαπλών δυνατοτήτων για τον έλεγχο των παιχνιδιών που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν μεταξύ τριών ταχυτήτων λειτουργίας του επεξεργαστή ανάλογα με τον τρόπο χρήσης τους.

Η ίδια διασύνδεση περιλαμβάνει επίσης χειριστήρια για Direct Messenger, επιτρέποντας λειτουργίες επικοινωνίας όπως η ειδοποίηση για Instant Messaging (MSN™), Συνάντηση και E-mail. Τα hotkeys παιχνιδιού δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να κατεβάσουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια με ένα απλό άγγιγμα και να εκτελέσουν εντολές του παιχνιδιού on-the-fly.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του G71 είναι ότι το πλαίσιο του διαθέτει προγραμματιζόμενο σύστημα φωτισμού, που ανάβει και αναβοσβήνει σε διάφορες φάσεις του παιχνιδιού. Τα φώτα αυτά μπορούν να ρυθμιστούν μέσω της Direct Console 2.0, παρέχοντας στον χρήστη ένα περιβάλλον με εικονικά πυροτεχνήματα, ενώ παίζει.

Direct Messenger

Τώρα οι χρήστες μπορούν να διαβάσουν τα email τους και να επικοινωνήσουν από το Instant Messaging (MSN™) μέσω του Direct Messenger. Λειτουργώντας ως δεύτερη οθόνη, εμφανίζει ειδοποιήσεις για email, άμεσα μηνύματα, αποθέματα μπαταρίας και φορτώσεις συστήματος σε πραγματικό χρόνο, ακόμη και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να είναι σε επαφή με τους φίλους και την οικογένεια τους, ενώ ασχολούνται με ποικιλία εργασιών μέσα από διάφορες εφαρμογές.

Ψυχαγωγία και στυλ ενώ κινείστε

Το G71 ενσωματώνει διάφορα χαρακτηριστικά ψυχαγωγίας που υπόσχονται στους χρήστες μια ανεπανάληπτη εμπειρία παιχνιδιού.

Τα ηχεία Altec Lansing εξοπλισμένα με ένα υπογούφερ παρέχουν εκπληκτική αναπαραγωγή ήχου, που ενισχύεται ακόμη περισσότερο με το Dolby™ Home Theater. Μία webcam 2.0 megapixel δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να επικοινωνούν οπτικά μέσω του Skype™ ή του MSN™, ενώ ένα αποκλειστικής διάταξης πληκτρολόγιο παιχνιδιών τους παρέχει πλήκτρα σε στρατηγικές θέσεις σε ένα κανονικού μεγέθους πληκτρολόγιο—παραχωρώντας τους γρήγορη πρόσβαση στα στοιχεία του παιχνιδιού τους και τη δυνατότητα να εκτελέσουν εντολές στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Ο συνδυασμός των χαρακτηριστικών αυτών έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα σύνολο χαρακτηριστικών βασιζόμενων στις ανάγκες των gamers, για χρήστες που θέλουν να βουτήξουν σε έναν κόσμο ηχητικής και οπτικής ψυχαγωγίας με στυλ.

Διασκέδαση για όλους

Το G71 μπορεί να έχει την ισχύ να ικανοποιεί τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών gamers, όμως είναι κατάλληλο και για εκείνους δεν θέλουν να παίζουν παιχνίδια τόσο συχνά. Με την προσάρτηση του καινοτόμου χειριστηρίου Eee Stick της ASUS —το βάζετε στην πρίζα και έχετε μια λύση για να παίζετε παιχνίδια, που επιτρέπει στους χρήστες την αλληλεπίδραση στο παιχνίδι μεταφράζοντας τις κινήσεις του χεριού τους σε αντίστοιχες κινήσεις στην οθόνη—για παράδειγμα, το G71 μετατρέπεται αυτομάτως σε μια φορητή κονσόλα παιχνιδιών.

Το εύκολο στη χρήστη και κατάλληλο για όλη την οικογένεια Eee Stick—που λειτουργεί σε όλα τα notebook της ASUS —αποτελείται από ένα χειριστήριο Ενεργοποίησης, ένα χειριστήριο Πλοήγησης και ένα dongle RF 2.4GHz. Διαθέτει εύρος αναμετάδοσης έως 10 μέτρα, επιτρέποντας στους χρήστες μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Με το πλεονέκτημα των τριών τρόπων λειτουργίας, το Eee Stick μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα πολυάριθμα είδη παιχνιδιών, από αθλητικά και σκοποβολή μέχρι παιχνίδια δράσης και δύναμης.


Tags: Asus, G71, notebook, games, laptop, intel, quad core, G series.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top