Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

H DΕLL προσφέρει νέα σειρά εμπορικών λύσεων

Τεχνολογία » Hardware - 29/10/2008

Η Dell σήμερα ανακοίνωσε τη νέα σειρά των εμπορικών επιτραπέζιων υπολογιστών της OptiPlex, Ευέλικτες Υπολογιστικές Λύσεις (Flexible Computing Solutions) και υπηρεσίες σχεδιασμένες να μειώσουν το κόστος σε κάθε βήμα κατά τη διάρκεια ζωής του επιτραπέζιου υπολογιστή.

H DΕLL προσφέρει νέα σειρά εμπορικών λύσεων

«Η Dell, ηγέτιδα κατασκευάστρια σε παγκόσμιο επίπεδο σε επιτραπέζιους υπολογιστές, αντιλαμβάνεται τη σπουδαιότητα της απλοποίησης του περιβάλλοντος των τεχνολογιών πληροφορικής και της εξοικονόμησης χρημάτων σε κάθε βήμα του κύκλου ζωής του επιτραπέζιου υπολογιστή» αναφέρει ο Darrel Ward, director, Dell Product Group.

«Σύμφωνα με την Gartner,ένα «κλειδωμένο» και διαχειριζόμενο σύστημα μπορεί να είναι μέχρι 42 % λιγότερο ακριβό στην διατήρηση σε σχέση με κάποιο μη διαχειριζόμενο.2 Με την σημερινή ανακοίνωση προϊόντων, εισάγουμε πλήρεις λύσεις πιο εύκολες στην διαχείριση και πιο ασφαλείς, ενώ δίνουμε την ευελιξία στους πελάτες να εφαρμόσουν λύσεις που δεν ανήκουν στα παραδοσιακά υπολογιστικά μοντέλα».

Οι νέοι επιτραπέζιοι υπολογιστές μειώνουν το κόστος απόκτησης και διαχείρισης

Tα νέα συστήματα OptiPlex παρέχουν καινοτομίες στην παροχή υπηρεσιών υποστήριξης, στην ευκολία διαχείρισης, στην ασφάλεια και στην εξοικονόμηση ενέργειας για να βοηθήσουν τους πελάτες να απλοποιήσουν τις καθημερινές τους εργασίες ενώ μειώνουν τα λειτουργικά έξοδα. Το απόλυτα παραμετροποιήσιμο σύνολο λύσεων OptiPlex είναι σχεδιασμένο για τον περιορισμό του κόστους σε βασικούς τομείς όπως:

• Σταθερότητα – έτοιμο από το εργοστάσιο, με πλήρεις ρυθμίσεις παραδίδεται με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη. Κύκλος ζωής έως 36 μήνες, τυποποιημένες πλατφόρμες σε παγκόσμιο επίπεδο είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένα συστήματα.

• Περιβαλλοντική υπευθυνότητα – σχεδιασμός για ενεργειακή αποδοτικότητα. Ήδη ανακυκλωμένα πλαστικά μέρη σε επιλεγμένα συστήματα. Ανακυκλωμένη συσκευασία. Κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα σε επιλεγμένα συστήματα

• Ευέλικτες επιλογές υποστήριξης – ProSupport από την Dell, μια σειρά από υπηρεσίες επαγγελματικής υποστήριξης σχεδιασμένες με βάση τις ανάγκες των πελατών, που περιλαμβάνουν: παραμετροποίηση ανάλογη με την τεχνική εξειδίκευση, υπηρεσίες προληπτικής αποφυγής προβλημάτων και γρήγορη απόκριση για μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας. εξειδίκευση για ειδικές εφαρμογές και υποστήριξη από τεχνικούς σε τεχνικούς.

Είναι αποδεδειγμένο ότι μειώνει τα τεχνικά ζητήματα και τον χρόνο μη λειτουργίας των συστημάτων. Επίσης περιλαμβάνει τις υπηρεσίες προστασίας δεδομένων και περιουσιακών στοιχείων.

Στο σύνολο, η εταιρία ανακοινώνει τέσσερις καινούργιες πλατφόρμες- συμπεριλαμβανομένου και του κορυφαίου συστήματος OptiPleΧ 960, το πλέον τεχνολογικά εξελιγμένο, ασφαλές και ανθεκτικό3 OptiPleΧ από την Dell. Η Dell επίσης ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα του κομψού και ελαφριού OptiPleΧ FX160- την πρώτη Ευέλικτη Υπολογιστική Λύση (Flexible Computing Solution) - όπως και το OptiPleΧ 760 για την κάλυψη τυπικών αναγκών και το μοντέλο 360 βασικού επιτραπέζιου υπολογιστή. Επιπρόσθετες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν:

• OptiPleΧ 960-επιτρέπει λιγότερη κατανάλωση ενέργειας μέχρι 43% για να εξοικονομήσει ενέργεια σε σχέση με τους επιτραπέζιους OptipleΧ προηγούμενης γενιάς4; Κατά μέσο όρο 28% μεγαλύτερη ταχύτητα σε διαδικασίες τεχνικής υποστήριξης σε σχέση με συγκρίσιμα συστήματα από την HP και 43% από τα Lenovo5; Δυνατότητα επιλογής τεχνολογίας QuietKit που μειώνει τον θόρυβο μέχρι 60%6. Διαθέσιμο σε τρία στυλ chassis(mini-tower, desktop και small form factor)

• OptiPleΧ 760-προσφέρει ευρύτατη ασφάλεια, παραγωγικότητα και χαρακτηριστικά ενεργειακής αποδοτικότητας με βελτιωμένες διαχειριστικές δυνατότητες; Απαιτεί κατά μέσο όρο 22% λιγότερο χρόνο για διαδικασίες τεχνικής υποστήριξης σε σχέση με συγκρίσιμα συστήματα από την HP και 38% λιγότερο σε σχέση με τα Lenovo5

• OptiPleΧ 360 -επιτρέπει την αναγκαία επίδοση για να βοηθήσει τους πελάτες να οικοδομήσουν την επιχείρησή τους και να οδηγήσει την απαραίτητη παραγωγικότητα στο γραφείο

• OptiPleΧ FX160 - υποστηρίζει ενσωματωμένα και streaming λειτουργικά συστήματα για εικονικοποιημένες λύσεις επιτραπέζιων εφαρμογών

Παρέχοντας Επιλογή, Ευελιξία και Έλεγχο για Επιτραπέζια περιβάλλοντα

Η Dell διευρύνει τις Ευέλικτες Υπολογιστικές Λύσεις (Flexible Computing Solutions) περιλαμβάνοντας σε παγκόσμιο επίπεδο την διαθεσιμότητα των λύσεων τεχνολογίας desktop streaming κατ’ απαίτηση (on demand), καθώς και τη νέα προσφορά του Virtual Remote Desktop στις ΗΠΑ.

Η σειρά των Ευέλικτων Υπολογιστικών Λύσεων από την Dell έχει σχεδιαστεί για δικτυακά περιβάλλοντα και χρησιμοποιεί εικονική υπολογιστική αρχιτεκτονική για να δώσει στους πελάτες πρωτοφανή επιλογή και ευελιξία, ενώ επιτρέπει στα τμήματα πληροφορικής να διατηρήσουν πλήρη έλεγχο της διαχείρισης δεδομένων και εφαρμογών, χωρίς να θυσιάζεται η επίδοση ή η παραγωγικότητα του τελικού χρήστη. Λεπτομέρειες των σχετικών λύσεων της Dell περιλαμβάνουν:

• On-Demand Desktop Streaming - η επεξεργαστική λειτουργία συμβαίνει στον επιτραπέζιο υπολογιστή, ενώ τα δεδομένα φιλοξενούνται σε έναν server στο datacenter με την λειτουργία να συμβαίνει σε έναν τοπικό υπολογιστή για να εξασφαλίζει την απροβλημάτιστη εμπειρία του τελικού χρήστη

• Virtual Remote Desktop - To datacenter φιλοξενεί πολλαπλούς εικονικούς χρήστες εφαρμογών επιτραπέζιου υπολογιστή, προσβάσιμους από πληθώρα συσκευών και θέσεων εργασίας

• Dedicated Remote Workstation. Λύση PC-over-IP που συνδέει τον χρήστη με έναν σταθμό εργασίας Dell Precision R5400 σε datacenter για χρήστες που απαιτούν υψηλή απόδοση σε περιβάλλοντα εργασίας ιδιαίτερων απαιτήσεων ή σε περιβάλλοντα υψηλής ασφάλειας

Οι προσφορές σε λύσεις Flexible Computing προσφέρουν ελεγμένες και βελτιστοποιημένες λύσεις υλικού- συμπεριλαμβανομένων επιτραπέζιων υπολογιστών, server, αποθηκευτικών συστημάτων και δικτυακού εξοπλισμού με την προσθήκη λογισμικού και υποστήριξη για μια ολοκληρωμένη λύση.

Οι υπηρεσίες της Dell θα βοηθήσουν τους πελάτες να έχουν πρόσβαση, να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν τις συγκεκριμένες λύσεις Flexible Computing που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Υπηρεσίες σχεδιασμένες να απλοποιούν την εφαρμογή και την διαχείριση

Η Dell επίσης ανακοίνωσε νέες διαχειριζόμενες υπηρεσίες που συμπληρώνουν τις υφιστάμενες επιλογές παραμετροποίησης και έχουν σχεδιαστεί συγκεκριμένα για να συμπιέσουν τις δαπάνες κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής του επιτραπέζιου υπολογιστή.

«Με τις παραμετροποιήσιμες προσφορές σε παγκόσμιες υπηρεσίες μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι τα καινούργια συστήματα Optiplex παραδίδονται στους πελάτες , όπου και όποτε αυτοί τα θέλουν με τις εφαρμογές και το λογισμικό ήδη εγκατεστημένα.

Αυτό μπορεί να εξοικονομήσει για τους πελάτες μέχρι 87% του χρόνου διαμόρφωσης του συστήματος και να εξαλείψει προβλήματα με τους οδηγούς ή τις εφαρμογές»7, αναφέρει ο Raj Kushwaha, vice president, Dell Global Services

Οι υπηρεσίες απομακρυσμένης διαχείρισης και προσωποποίησης της Dell περιλαμβάνουν:

• ImageDirect: επιτρέπει στους πελάτες να δημιουργήσουν, να φορτώσουν και να διαχειριστούν με ασφάλεια ήδη μορφοποιημένες εικόνες στα επιτραπέζια συστήματα Dell που προμηθεύονται. Είναι πλήρως ενσωματωμένο στις διαδικασίες παραγωγής της Dell ώστε οι εικόνες να εφαρμόζονται κατά τη διαδικασία κατασκευής.

• Πακέτα εφαρμογών: επιτρέπει στα τμήματα των τεχνολογιών πληροφορικής να διαχειριστούν αποδοτικά, να εφαρμόσουν, να εγκαταστήσουν και να απεγκαταστήσουν εφαρμογές: μπορούν να μειώσουν δραματικά τη διαχείριση και τα έξοδα υποστήριξης εφαρμογών

• Υπηρεσίες ανακύκλωσης και ανασύστασης περιουσιακών στοιχείων: ανακύκλωση συστημάτων, ανασύσταση στοιχείων αξίας για τους πελάτες. Απόρριψη των παλαιότερων συστημάτων με περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο.

Αυτή η ευρεία σειρά υπηρεσιών επιτρέπει στην Dell να παραδίδει τα επιτραπέζια OptiPlex έτοιμα να λειτουργήσουν-δομημένα με βάση τις απαιτήσεις των πελατών, με ήδη εγκατεστημένο όλο το απαραίτητο λογισμικό συστήματος και εφαρμογών, και ρυθμίσεις που επιτρέπουν την ενεργοποίηση υπηρεσιών όταν χρειάζονται.

Διαθεσιμότητα

Οι νέοι επιτραπέζιοι OptipleΧ από την Dell, οι Ευέλικτες Υπολογιστικές Λύσεις και οι υπηρεσίες ImageDirect, Προσωποποίησης και Ανασύστασης Περιουσίας και Ανακύκλωσης είναι διαθέσιμες παγκοσμίως απ’ευθείας από την Dell και μέσω του δικτύου των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον δικτυακό τόπο www.dell.com/seriousbusiness .

Εταιρίες στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ προτιμούν τους φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές της Dell. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο www.dell.gr


Tags: Dell, Optiplex, Flexible computing solutions, imagedirect.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top