Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Νέες υπηρεσίες ασφάλειας email από τη Cisco

Ασφάλεια - 05/03/2009

H Cisco ανακοίνωσε σήμερα τις νέες hosted και hybrid hosted υπηρεσίες ασφάλειας email, που αποτελούν την πιο ευέλικτη πρόταση της αγοράς για την προστασία του email.

Νέες υπηρεσίες ασφάλειας email από τη Cisco

Καθώς οι επιχειρήσεις αναζητούν μεγαλύτερη ταχύτητα και ευελιξία στον τρόπο με τον οποίο συνεργάζονται, οι υπηρεσίες Cisco IronPort Email Security προσφέρουν πλήρη έλεγχο σχετικά με το πού γίνεται η ανάπτυξη και διαχείριση της ασφάλειας email, είτε είναι στις εγκαταστάσεις, είτε έξω από αυτές, είτε σε cloud ή σε συνδυασμό και των τριών.

Οι υπηρεσίες Cisco IronPort Hosted Email Security, Hybrid Hosted Email Security και Managed Email Security προσφέρουν στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να επιλέξουν τη λύση ασφάλειας email που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. Οι υπηρεσίες αυτές προσφέρουν τα υψηλότερα επίπεδα προστασίας email, με αποκλειστικές τεχνολογίες αποφυγής και αντίδρασης, στις οποίες περιλαμβάνονται προστασία από spam, DLP, προστασία από ιούς, πιστοποίηση email και ισχυρά εργαλεία αναφοράς για υπηρεσίες ασφάλειας που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τις ανάγκες των πελατών.

Η λύση Cisco IronPort προσφέρει στις επιχειρήσεις προστασία μέσω μίας υποδομής αποκλειστικά για email, η οποία φιλοξενείται σε ένα δίκτυο data center της Cisco. Το cloud-based SaaS μοντέλο υποστηρίζει εταιρικές φιλικές προς το περιβάλλον πολιτικές, ελαχιστοποιώντας την εταιρική ενέργεια του data center και τη φυσική απόδοση, μειώνοντας την κατανάλωση και το κόστος ισχύος, ψύξης και λειτουργίας.

Την ίδια στιγμή, οι πελάτες διατηρούν στο μέγιστο τον έλεγχο των hosted services και μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αναφορές σε πραγματικό χρόνο, καθώς και να τροποποιήσουν τις ρυθμίσεις χωρίς καθυστερήσεις. Με διασφαλισμένη τη χωρητικότητα, οι επιχειρήσεις έχουν ευέλικτη και αναβαθμίσιμη προστασία και σε πιθανή μελλοντική αύξηση του όγκου των spam.

Οι υπηρεσίες Cisco IronPort Email Security θα είναι διαθέσιμες τον Απρίλιο 2009. Η κοστολόγηση είναι εξαρτώμενη από τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Άλλα Στοιχεία:

Το Spam είναι το «όπλο» που επιλέγουν πολλά δίκτυα εγκληματιών. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Ετήσιας Μελέτης της Cisco για την Ασφάλεια 2008 (2008 Cisco Annual Security Report), τα spam υπολογίζονται σε 200 δις μηνύματα την ημέρα, που σημαίνει περίπου 90% της παγκόσμιας κίνησης σε email.

Υποστηρικτικοί πόροι:

 Cisco IronPort Hosted, Hybrid Hosted και Managed Email Security Services: http://www.ironport.com/products/email_security_services.html

 Όγκος spam SenderBase® ανά τον κόσμο: http://www.senderbase.org/home/detail_spam_volume

 Οι νέες υπηρεσίες προστασίας email της Cisco και για ποιο λόγο είναι μοναδικές: http://www.youtube.com/watch?v=akiRq6rnFBw


Tags: Cisco, email, hosted services.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top