Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Quest Mini PC: O ιδανικός υπολογιστής για κάθε γραφείο από την Info-Quest

Τεχνολογία » Hardware - 29/04/2009

Το Quest Mini PC, ο νέος υπολογιστής της Info-Quest, με το εξαιρετικά μικρό μέγεθος, το μοντέρνο design, τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και τη σιωπηλή λειτουργία του, απευθύνεται στο σύγχρονο και μοντέρνο εργαζόμενο, που αναζητά την απόδοση, την εργονομία, αλλά και τη μέγιστη οικονομία.

Quest Mini PC: O ιδανικός υπολογιστής για κάθε γραφείο από την Info-Quest

Το Quest Mini PC, με ιδιαίτερα πρωτοποριακή σχεδίαση και διαστάσεις μόλις 27 x 6 x 20 cm είναι 88% μικρότερο από ένα συνηθισμένο PC, καταλαμβάνοντας ελάχιστο από τον πολύτιμο χώρο του γραφείου – όχι παραπάνω από ένα βιβλίο - χωρίς να υπολείπεται όμως σε λειτουργικότητα και δυνατότητες. Ο επεξεργαστή Intel Atom, εξασφαλίζει την ισχύ και απόδοση που απαιτούν οι σύγχρονες εφαρμογές γραφείου, επικοινωνίας και διασκέδασης, ενώ η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel GMA 950 καθώς και το 6κάναλο σύστημα ήχου υψηλής πιστότητας, εξασφαλίζουν αντίστοιχα εξαιρετικής ποιότητας γραφικά και απόδοση ήχου, εφάμιλλη με αυτή ενός συστήματος Home theater. Παρά το μικρό του μέγεθος το Mini PC διαθέτει όλες τις απαραίτητες θύρες για συνδέσεις με το δίκτυο, περιφερειακά, μικρόφωνα, ακουστικά, κλπ.

Πέρα από το design και το μικρό μέγεθος, το Quest Mini PC, διεκδικεί μία περίοπτη θέση στο σύγχρονο περιβάλλον γραφείου, καθώς είναι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον και ιδιαίτερα οικονομικό: Είναι οικολογικά σχεδιασμένο σύμφωνα με τα πρότυπα RοHS, καταναλώνει έως και 87% λιγότερη ενέργεια από ένα συμβατικό PCs και λειτουργεί εξαιρετικά αθόρυβα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις σε κάθε τομέα.

Μάθετε περισσότερα στο www.questpc.gr, ή επισκεφτείτε το www.you.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα της Info-Quest, ένα U Shop, ή επιλεγμένα καταστήματα τεχνολογίας και αποκτήστε το μοναδικό Quest Mini PC.


Tags: Quest, Mini PC, Info-Quest, GMA 950, RoHS.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top