Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Η Wadja παρουσιάζει το νέο λογότυπο και επανασχεδιάζει την κεντρική σελίδα

Τεχνολογία » Internet και ISPs » Web Sites - 28/01/2010

Η Wadja.com, ένα ξεχωριστό site κοινωνικής δικτύωσης, που χρησιμοποιεί τα Labels (ετικέτες) για να φέρει κοντά χρήστες με κοινά ενδιαφέροντα, παρουσίασε χθες τον επανασχεδιασμό της κεντρικής σελίδας και του λογότυπου.

Η Wadja παρουσιάζει το νέο λογότυπο και επανασχεδιάζει την κεντρική σελίδα

 Κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου, η Wadja έχει εξελιχθεί σε ένα διαφορετικό κοινωνικό μέρος δικτύωσης, όπου μέσω streaming, δημιουργούνται συζητήσεις με βάση τη θεματολογία των Labels. Η Wadja αποφάσισε να ανανεώσει το λογότυπο και την κεντρική της σελίδα, για να αντικατοπτρίσει αυτή την εξέλιξη, αλλά και για να ευχαριστήσει τους χρήστες της που ξεπέρασαν τα 5 εκατομμύρια.

Η Μαρία Παπαθωμοπούλου, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στην Wadja Media αναφέρει «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την παρουσίαση του νέου λογότυπου και τον επανασχεδιασμό της κεντρικής μας σελίδας. Στην κεντρική σελίδα προβάλονται Labels που έχουν ήδη δημιουργηθεί από χρήστες, αλλά και προτάσεις για Labels που μπορούν να δημιουργηθούν. Ταυτόχρονα επιτρέπει σε νέους χρήστες να δοκιμάσουν την πλατφόρμα, πριν εγγραφούν στην Wadja. Φυσικά, μόλις ένας χρήστης εγγραφεί, μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα, όπως το να προσκαλέσει άλλους χρήστες να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στο προσωπικό του Label, δημιουργώντας έτσι μια κοινότητα γύρω από το θέμα το οποίο τον ενδιαφέρει».

Το λογότυπο έχει σχεδιαστεί πάνω στην ίδια λογική με την κεντρική σελίδα, διαθέτει το δικό του στυλ, τη δική του γραμματοσειρά, είναι μοντέρνο και πραγματικά εκφράζει την φιλοσοφία της εταιρείας. Τόσο το λογότυπο όσο και η κεντρική σελίδα συμβολίζουν το ανανεωμένο πρόσωπο του site – απλό, ξεκάθαρο και διαφορετικό – ό,τι ακριβώς οραματίζεται και αντιπροσωπεύει η Wadja.

Η κεντρική σελίδα είναι η πύλη για να μπεις σε ένα διαφορετικό κοινωνικό ιστότοπο. Ο χρήστης παρακολουθεί τα ενδιαφέροντά του, μέσω streaming, χάρη στα Labels, ενώ ταυτόχρονα αποφεύγει τον «θόρυβο» της συνεχούς ροής της πληροφορίας. Ταυτόχρονα απολαμβάνει όλα τα προνόμια της online ανταλλαγής μηνυμάτων και SMS.

Η αξία των  Labels εστιάζεται στο να δημιουργούνται κοινότητες με κοινά ενδιαφέροντα και δραστηριότητες. Η Wadja δημιουργεί ένα προσωπικό περιβάλλον για τον χρήστη και προσφέρει ένα νέο κόσμο επικοινωνίας. 

Επισκεφθείτε  το site και εγγραφείτε δωρεάν: www.wadja.com 


Tags: Wadja, wadja.com, social networking, labels, Μαρία Παπαθωμοπούλου.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top