Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

WIND: Απεριόριστη Σταθερή Τηλεφωνία & Internet για επιχειρήσεις μόνο από 37,90 ευρώ/μήνα

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 24/03/2010

Απεριόριστη σταθερή τηλεφωνία & Internet για επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις από 37,90€/μήνα προσφέρει η WIND. Οι νέες ολοκληρωμένες και ευέλικτες υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και Internet, WIND Office Double Play Unlimited και WIND Office Telephony Unlimited καλύπτουν με τον πιο οικονομικό τρόπο τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες των επαγγελματιών, και σε συνδυασμό με δύο τρέχουσες μοναδικές προσφορές εξασφαλίζουν για τους συνδρομητές συνολικό ετήσιο οικονομικό όφελος έως και 319,80 ευρώ.

WIND: Απεριόριστη Σταθερή Τηλεφωνία & Internet για επιχειρήσεις μόνο από 37,90 ευρώ/μήνα

Ειδικότερα η υπηρεσία WIND Office Double Play Unlimited προσφέρει:

o δύο ταυτόχρονα κανάλια επικοινωνίας (με δυνατότητα επαύξησης),

o απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις,

o δωρεάν χρόνο ομιλίας προς κινητά ,

o ADSL Internet έως και 24 Mbps,

o 8 static IPs

και πλήθος άλλων χαρακτηριστικών μόνο με 57,90 ευρώ/μήνα, χωρίς πάγιο ΟΤΕ και με ένα μόνο λογαριασμό.

Για τους συνδρομητές που επιθυμούν μόνο υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας το WIND Office Telephony Unlimited προσφέρει αντίστοιχα δύο ταυτόχρονα κανάλια επικοινωνίας (με δυνατότητα επαύξησης), απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις, δωρεάν χρόνο ομιλίας προς κινητά δωρεάν τερματικό εξοπλισμό μόνο με 37,90 € /το μήνα.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

- 2 μήνες δωρεάν πάγιο για αιτήσεις έως και τις 31 Απριλίου

- 20€ το μήνα έκπτωση στο λογαριασμό της σταθερής συνδυάζοντας τις παραπάνω υπηρεσίες και με υπάρχουσα ή νέα εταιρική σύνδεση κινητής έως και τις 30 Απριλίου.

WIND Office Telephony Plus (Αdd-on υπηρεσία): Οι δύο παραπάνω υπηρεσίες (WIND Office Double Play Unlimited και WIND Office Telephony Unlimited) σας παρέχουν επιπλέον την ευελιξία επαύξησης του τηλεπικοινωνιακού σας δικτύου από 1 έως και 4 τηλεφωνικές γραμμές επιλέγοντας την προαιρετική υπηρεσία WIND Office Telephony Plus μόνο από 20 €/μήνα για κάθε ISDN (2 κανάλια φωνής).

Έτσι, οι επιχειρήσεις είναι πλέον σε θέση, χρησιμοποιώντας τις υποδομές της WIND, να σχεδιάσουν το δικό τους τηλεπικοινωνιακό πρόγραμμα χωρίς πάγιο ΟΤΕ και με ένα λογαριασμό από τη WIND για το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών τους αναγκών.

Για περισσότερες πληροφορίες και τα αναλυτικά χαρακτηριστικά των εταιρικών υπηρεσιών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν σε ένα από τα 400 καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα, στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Εταιρικών Πελατών της WIND στο 800 5000 500 ή να επικοινωνήσουν με την WIND στο soho_sales_fixed@wind.com.gr

Δελτίο Τύπου WIND  


Tags: Wind.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top