Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Το περιβάλλον του Darkfall αλλάζει

Παιχνίδια - 25/07/2010

Οι αλλαγές στο περιβάλλον του Darkfall θα είναι ένα από τα κύρια στοιχεία του νέου expansion. Η ελληνική εταιρεία Aventurine, ανακοίνωσε τις νέες αλλαγές που θα πραγματοποιήσει στο Darkfall, εν όψει του νέου expansion. Η σημαντικότερη από τις αλλαγές αυτές αφορά το νέο περιβάλλον του παιχνιδιού.

Το περιβάλλον του Darkfall αλλάζει

Expansion και αλλαγές στα γραφικά
Το τρίτο κατά σειρά expansion του Darkfall είναι προ των πυλών. Σεβόμενη τους παίκτες της, η Aventurine αναπτύσσει ένα ακόμη πακέτο επέκτασης το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα παρέχεται εντελώς δωρεάν προς όλους. Κύριο χαρακτηριστικό του expansion αυτού είναι οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στον κόσμο του Agon. Το περιβάλλον θα αλλάξει σημαντικά, καθώς έχει γίνει επανασχεδιασμός των γραφικών, ώστε όλες οι περιοχές να είναι πολύ πιο ρεαλιστικές από πριν. 

Darkfall Terain before and after

Αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα εν όψει των μεγάλων αλλαγών που ετοιμάζει η Aventurine και που αφορούν αναβαθμίσεις σε όλους τους χαρακτήρες του Darkfall, στον εξοπλισμό τους, αλλά και στα animations.

DirectX11 και motion capturing

Τα μεγάλα τεχνολογικά βήματα στο Darkfall αναμένονται κατά τους προσεχείς μήνες, όταν και θα ξεκινήσει η εισαγωγή του DirectX 11 στο παιχνίδι. Εκτός των παραπάνω, θα πραγματοποιηθεί update και στο User Interface, ώστε οι εντολές των παικτών να έχουν ταχύτερη ανταπόκριση, αλλά και η πλοήγηση στον χάρτη του παιχνιδιού και στην αντίληψη του χώρου να γίνει πολύ πιο φιλική προς τον απλό gamer.

Terrain before and after (2)

Όσον αφορά στα animations του Darkfall Online, η Aventurine ετοιμάζει στις εγκαταστάσεις της ένα motion capture studio, ώστε πέρα από τις αλλαγές των γραφικών να δημιουργήσει τα νέα 3D models των χαρακτήρων με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.Επίσημο site
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκέπτεστε πάντοτε το sitewww.eu.darkfallonline.com, όπου δημοσιεύονται καθημερινά όλα τα τελευταία νέα του Darkfall. Εκεί θα βρείτε επίσης το σχετικό link για την free trial διάρκειας δύο εβδομάδων, που απευθύνεται σε όσους από εσάς επιθυμούν να το δοκιμάσουν.

Μάνος Γρυπάρης


Tags: Darkfall, expansion, mmorpg, Aventurine, DirectX.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top