Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Έτοιμη η Public Beta του Microsoft Office 365

Τεχνολογία » Internet και ISPs - 18/04/2011

Η Cloud έκδοση του Microsoft Office έχει ανακοινωθεί από τον Οκτώβρη του 2010. Ακολούθησε μια κλειστή beta με συνεργάτες της εταιρείας, και επιτέλους ήρθε η ώρα για την Public Beta. Όποιος επιθυμεί, μπορεί σήμερα να επισκεφτεί το επίσημο site του Office 365.

Έτοιμη η Public Beta του Microsoft Office 365

Το Office 365 θα είναι συνδρομητική υπηρεσία, που συνδυάζει τις web apps του Office με διάφορα εργαλεία, όπως το SharePoint Online, το Exchange Online και το Lync. Θα προσφέρει στους χρήστες email και on line calendar, συνεργασία στην επεξεργασία εγγράφων και websites, δυνατότητες τηλεδιάσκεψης και Instant Messenging με συνεργάτες, καθώς και τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλες αυτές τις υπηρεσίες σχεδόν από κάθε συσκευή και browser.

Τέλος, η Microsoft δίνει εγγύηση για 99.9% uptime, καθώς και προστασία από ιούς.

Η Beta διατίθεται σε δύο εκδόσεις. Μια μικρή, για επιχειρήσεις έως 25 υπαλλήλων, και μια για μεσαίες / μεγάλες επιχειρήσεις χωρίς όριο υπαλλήλων. Η μικρή έκδοση περιέχει τα Office Weba Apps, το Exchange Online, το SharePoint Online, το Lync Online και ένα εξωτερικό website. Η μεγάλη έκδοση προσφέρει επίσης email, voicemail, υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, τηλεδιάσκεψης, web portals και μια συνδρομητική έκδοση του Office Professional Plus.

Μέχρι το τέλος της beta, οι χρέωση είναι $6 για κάθε χρήστη στη μικρή έκδοση και $24 στη μεγάλη έκδοση.

Επίσης η Microsoft διαθέτει και το Office 365 Marketplace, με το οποίο οι χρήστες μπορούν να παραμετροποιήσουν το Office προσθέτοντας εφαρμογές και υπηρεσίες από συνεργάτες της Microsoft.

Φυσικά, αναμένουμε για να δούμε την απάντηση του Google, αφού η αντίστοιχη υπηρεσία του (Google Docs και Google Apps) διατίθεται εδώ και αρκετά χρόνια δωρεάν, ακόμα και η έκδοση του για μικρές επιχειρήσεις, ενώ συνεχώς βελτιώνει τις υπηρεσίες του, εν όψιν και του Cloud Based λειτουργικού της εταιρείας (Google Chrome OS) που επίσης θα διατίθεται δωρεάν.

Μπείτε στη beta κάνοντας κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο: Microsoft Office 365.


Tags: Microsoft, Office, Office 365, Exchange, SharePoint, Lync, Cloud.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top