Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Η Cubanita επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος

Πολιτισμός και πολιτιστικές εκδηλώσεις » Μουσική » Νέα - 09/08/2005

«Και από Αύγουστο, Χειμώνα» λέει ο λαός μας και η Cubanita το ξεχωριστό club – εστιατόριο της πόλης ανήγγειλε μέσα στις καυτές μέρες του καλοκαιριού την χειμερινή της έναρξη την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου.

O δολοφόνος λένε, επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος…έτσι και η εξωτική Cubanita, γυρίζει στα χειμερινά της λημέρια…στην Πλατεία Ψυρρή για να μας χορέψει στους ρυθμούς της σάλσα.

Σε έναν χώρο που έχει ανακαινιστεί ριζικά, θυμίζοντας κάτι από κουβανέζικο σπιτικό, με χρώμα και λουλούδια, με γεύσεις που προκαλούν αλλά και καθησυχάζουν τον ουρανίσκο μας και με το νέο πολυμελές κουβανέζικο συγκρότημα που αναμφισβήτητα βάζει φωτιά στις αρνητικές μας σκέψεις, οι χειμερινές μας βραδιές θα είναι καυτές! Τα Κουβανέζικα συγκροτήματα θα εναλλάσσονται στη σκηνή του Cubanita. Το ρεπερτόριο τους αποτελείται αφενός από παραδοσιακά κομμάτια της πατρίδας τους, την Κούβα, και αφετέρου με τραγούδια από άλλες λατινικές χώρες.

Το Cubanita (Καραϊσκάκη 28, τηλ. 210.33.14.605- www.cubanita.gr ) μοιάζει με «ηφαίστειο» στο κέντρο της πόλης, που μας κάνει να λικνιζόμαστε, να χορεύουμε και τον ουρανίσκο μας να «σκανδαλίζεται» με εξωτικές γεύσεις.

Το σκηνικό δεν θα ήταν ολοκληρωμένο δίχως τα δροσιστικά κοκτέιλ όπως τα mojito, τα pina colada κλπ αλλά και τις εξωτικές χορεύτριες που ξεσηκώνουν όλους τους παρευρισκόμενους κάθε βράδυ ! Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε την μεγάλη ποικιλία από πούρα, που μπορεί κανείς να βρει στο Cubanita καθώς και μια γκάμα από διάφορα αυθεντικά αξεσουάρ.

Ο διάσημος chef Douglas Rodriguez, ο «σημαντικότερος και ο πλέον πρωτοποριακός Λατίνος chef της Νέας Υόρκης» σύμφωνα με τους «New York Times», θα επιμεληθεί το νέο κατάλογο του Cubanita. Στην ιστοσελίδα του chef Douglas Rodriguez στο διαδίκτυο (www.chefdouglasrodriguez.com) μπορεί κανείς να διαβάσει τις εγκωμιαστικές κριτικές που έχουν γράψει γι’ αυτόν εφημερίδες και περιοδικά όπως οι «New York Times», η «New York Post» το «New York Magazine» και πολλά ακόμη.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top