Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Potami Art Festival

Πολιτισμός και πολιτιστικές εκδηλώσεις » Μουσική » Νέα - 18/06/2013

Η μουσική και το τραγούδι θα συναντήσουν το χορό, το βιβλίο, το σινεμά. Οι τέχνες θα ενωθούν με τον αθλητισμό. To Μουσικό Σχολείο με νεανικά γκρουπ. Οι πολιτιστικοί σύλλογοι με δεξιοτέχνες τους κλαρίνου και του ρεμπέτικου. Beach volley, beach handball, beach soccer, rafting, επιδείξεις 4Χ4, ημιμαραθώνιος, αεραθλήματα, ποδηλατοβόλτες με κυνήγι θησαυρού, επιτραπέζια παιχνίδια, διαδραστικά εργαστήρια και τα βράδια τα καλύτερα πάρτυ της πόλης. Δωρεάν πάρκινγκ – free internet!

Potami Art Festival

Το POTAMI ART FESTIVAL είναι η πρώτη παραποτάμια διοργάνωση στην καρδιά μιας πόλης. Τα νερά του Άραχθου, το φυσικό περιβάλλον, αλλά και η ζωή μιας πόλης όπως η Άρτα θα συναντηθούν για πρώτη φορά σε μία διοργάνωση. Έτσι οι επισκέπτες θα μπορούν να επισκεφθούν μνημεία, αγορά, στέκια διασκέδασης. Το παραποτάμιο πάρκο του Δήμου Αρταίων με τις ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις του αποτελεί τον ιδανικό χώρο για τη φιλοξενία αυτής της διοργάνωσης. Και μετά από πολλά χρόνια γίνεται η αρχή. Φιλοδοξούμε να το καθιερώσουμε και θα τα καταφέρουμε.

Ήδη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια της “ΑΡΤΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ο.Τ.Α.” αγκαλιάζουν και στηρίζουν, φορείς, σύλλογοι, ομάδες, o κόσμος της περιοχής. Εθελοντές, όπως η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών και ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής, δηλώνουν τη συμμετοχή τους για την προετοιμασία και την υλοποίηση του φεστιβάλ , ενώ δεκάδες είναι οι άνθρωποι, που θα δουλέψουν όλες τις μέρες για την άψογη διεξαγωγή του.  Διασκέδαση, χαρά και γιορτή, αλλά και προβολή της Άρτας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος της Άρτας με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου υποστηρίζει τη διοργάνωση POTAMI ART FESTIVAL και έμπρακτα θα καλωσορίσει τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες του. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ τα καταστήματα θα έχουν ειδικές εκπτωτικές προσφορές. Οι φίλοι καταναλωτές θα μπορούν να αναγνωρίζουν τα καταστήματα από το ειδικό σήμα αυτοκόλλητο στις βιτρίνες. Με την απόφαση αυτή ο Εμπορικός Σύλλογος φανερώνει, ότι είναι θετικός σε κάθε φιλόδοξη προσπάθεια προβολής της Άρτας, της αύξησης του τουρισμού και της οικονομικής τόνωσης. Και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Άρτας στηρίζει τη διοργάνωση.

Οι συναυλίες στην Κεντρική σκηνή του φεστιβάλ είναι οι εξής:

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013
Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Χρήστος Νινιός

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013
Locomondo
Έρωτες Πολεμιστές
Γιώργος Βάνας

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013
Active Member
Manifesto


Tags: Potami Art Festival, Έρωτες Πολεμιστές, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Locomondo, Active Member.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top