Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Ρόδες live στην Ελευσίνα, 17 Σεπτεμβρίου 2005

Πολιτισμός και πολιτιστικές εκδηλώσεις » Μουσική » Νέα - 18/09/2005

Οι ρόδες φέτος έχουν κάνει πάρα πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και η περιοδεία τους δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αυτό το διάστημα κάνουν μια σειρά συναυλιών γύρω από την Αθήνα. Μια από αυτές ήταν χθες στην Ελευσίνα.

Ατόφιος, ΝικήταςΠήγαμε στην Ελευσίνα μαζί με τον Giannh_27_maxhth και το Φάντασμα (από τους παλιούς Βαβυλώνα). Φτάσαμε λίγο νωρίτερα για να προλάβουμε να βρούμε και τον χώρο που θα γίνει το live.

Η συναυλία έγινε στα πλαίσια του φεστιβάλ Αισχύλια 2005 με support group τους Vae Victims οι οποίοι άρχισαν να παίζουν περίπου στις 21:30.

Το πρόγραμμά τους είχε κυρίως διάφορες διασκευές από ελληνικά ροκ κομμάτια, αλλά και μερικά δικά τους κομμάτια. Φυσικά δεν έλειπαν οι αφιερώσεις προς τις ρόδες.

Λίγο μετά ανέβηκαν στη σκηνή οι Ρόδες, αρχίζοντας με το ‘Σύμπαν’. Το πρώτο πράγμα που κάνανε ήταν να καλέσουν τον κόσμο να πλησιάσει κοντά τους, κάτι που μάλλον δεν άρεσε στους διοργανωτές οι οποίοι είχαν στήσει τη σκηνή με τέτοιο τρόπο που το συγκρότημα είχε απόσταση αρκετά μέτρα από τον κόσμο, που έπρεπε να είναι καθιστός.

To πρόγραμμά τους ήταν πολύ πλούσιο. Παίξανε όλα τα κομμάτια τους, καθώς και διάφορες διασκευές, π.χ. Μάλαμα, αλλά και παλιά τραγούδια από τους Active Member που τα έλεγε ο Νικήτας.

Η επαφή τους με τον κόσμο ήταν πολύ καλή. Ιδιαίτερα του Νίκου, ο οποίος είναι από την Ελευσίνα και ήξερε τον περισσότερο κόσμο που ήρθε να τους δει.

Χαρακτηριστική η εμφάνιση της …γιαγιάς του (!) η οποία ήρθε στη συναυλία και κάθισε μπροστά για να καμαρώσει τον εγγονό της!

Δυστυχώς οι διοργανωτές μας τα χάλασαν από νωρίς. Σε κάποια φάση άνοιξαν όλους τους προβολείς του χώρου, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν τον κόσμο να φύγει από τον χώρο, με αποτέλεσμα να καταστρέψουν τον φωτισμό της σκηνής. Ακολούθησε ένας καυγάς μεταξύ των μελών του συγκροτήματος και των διοργανωτών.

Λίγο αργότερα διέκοψαν τη συναυλία, σταματώντας το συγκρότημα πριν τελειώσει το πρόγραμμά του.

Αυτό που έγινε ντροπιάζει τους διοργανωτές του φεστιβάλ, αφού μας έδειξαν την χειρότερη μεριά τους φιμώνοντας ουσιαστικά τις Ρόδες και απογοητεύοντας όλο τον κόσμο που πήγε στην εκδήλωση.

Ο μόνος που επωφελήθηκε από το σταμάτημα της συναυλίας ήταν το Φάντασμα, αφού οι Ρόδες μετά από πολλές αφιερώσεις προς αυτόν, ήταν έτοιμοι να τον φωνάξουν στη σκηνή να πει κάποιο από τα κομμάτια των Βαβυλώνα.

Φωτογραφίες εδώ.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top