Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Phil Collins: 1η Νοεμβρίου 2005, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Πολιτισμός και πολιτιστικές εκδηλώσεις » Μουσική » Νέα - 13/09/2005

Επιτέλους! Μετά από χρόνια αναμονής χιλιάδων φίλων του για μια συναυλία στη χώρα μας, ο superstar Phil Collins κάνει στάση στην Αθήνα! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης καταφθάνει την 1η Νοεμβρίου για το πρώτο του ελληνικό live, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας! Ένα εκπληκτικό σώου, μια πανδαισία ήχου και φωτός, μια εντυπωσιακή progressive rock παραγωγή στο πλαίσιο της μεγάλης περιοδείας του “First Final Farewell Tour”. Μια εμφάνιση που θ’ αποτελέσει το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς!

Στην μοναδική παραγωγή που πρόκειται να μας παρουσιάσει, θα είναι, όπως πάντα, πρωταγωνιστής σε δύο ρόλους: εκείνον του τραγουδιστή και εκείνον του ντράμερ. Δεκαέξι ακόμη καλλιτέχνες (δέκα μουσικοί και έξι τραγουδιστές) θα τον συνοδεύσουν στην τεράστια σκηνή που θα στηθεί, ερμηνεύοντας μαζί του, για πάνω από δύο ώρες, όλες τις μεγάλες επιτυχίες από τη σόλο καριέρα του αλλά και από την πορεία του με τους Genesis: In The Air Tonight, Follow You Follow Me, Turn It On Again, If Leaving Me Is Easy, Abacab, You Can’t Hurry Love, Mama, Against All Odds, Easy Lover, Sussudio, One More Night, Separate Lives, In Too Deep, Invisible Touch, Tonight Tonight Tonight, Land Of Confusion, Throwing It All Away, A Groovy Kind Of Love, Two Hearts, Another Day In Paradise, I Wish It Would Rain Down, Something Happened On The Way To Heaven, Do You Remember, No Son Of Mine, Testify, Can’t Stop Loving You κ.α.

Η αθηναϊκή συναυλία που διοργανώνει το ΝΕΟ ΡΕΥΜΑ, αποτελεί μέρος της ευρωπαϊκής περιοδείας που o Phil Collins ξεκίνησε πριν αρκετούς μήνες. Προηγούμενος σταθμός της περιοδείας είναι το Βουκουρέστι και επόμενος η Κωνσταντινούπολη.

Εκπληκτικός performer, πολυτάλαντος και πολυδιάστατος καλλιτέχνης, με πάρα πολλά hits, δεκάδες άλμπουμ και εκατομμύρια πωλήσεις αντιτύπων στο ενεργητικό του (τα προσωπικά του μόνο άλμπουμ, πέρα από τη δουλειά του με τους Genesis, έχουν πουλήσει πάνω από 80 εκατομμύρια αντίτυπα!), με έντονη δράση και στον κινηματογραφικό και στον θεατρικό χώρο, ο 54χρονος Phil Collins είναι πάντα επίκαιρος, σύγχρονος και κλασικός ταυτόχρονα, κάτι που οφείλεται στην αστείρευτη ενέργεια και δημιουργικότητά του. Παράλληλα, είναι ένας από τους σπουδαιότερους ντράμερ του αιώνα μας –δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι γεννήθηκε για να παίζει ντραμς! Η αδυναμία του στο αγαπημένο του μουσικό όργανο όμως δημιούργησε προβλήματα στην ακοή του, πράγμα που τον ώθησε ν’ αποφασίσει πως αυτή θα είναι η τελευταία του μεγάλη περιοδεία. Για να κλείσει, όπως χαρακτηριστικά λέει, αυτόν τον κύκλο έτσι όπως τον άνοιξε, “πίσω από τα ντραμς”.

Σταρ παγκοσμίου βεληνεκούς και παράλληλα, άτομο με χαμηλό προφίλ –ιδιαίτερα όσον αφορά το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο του με κύριο στόχο να βοηθήσει τα παιδιά του κόσμου είτε μέσα από το ίδρυμα Prince΄s Trust είτε από το προσωπικό του Little Dreams είτε σε συνεργασία με τη Unicef–, ο Phil Collins έρχεται να μας τραγουδήσει live τα τραγούδια που τόσα χρόνια αγαπήσαμε μέσα από τα άλμπουμ του, σε μια συναυλία που θα μείνει αξέχαστη!

Η προπώληση των εισιτηρίων της συναυλίας θα ξεκινήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top