Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία του Phil Collins

Πολιτισμός και πολιτιστικές εκδηλώσεις » Μουσική » Νέα - 24/09/2005

Από σήμερα ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για τη μία και μοναδική συναυλία του Phil Collins μέσα από την υπηρεσία διαχείρισης εισιτηρίων i-ticket. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να προαγοράσουν εισιτήριο για αυτή μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του i-ticket ( www.i-ticket.gr ) ή να καλέσουν το 801-11-60000 με αστική χρέωση για όλη την Ελλάδα.

Το i-ticket έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική προπώληση εισιτηρίων μέσω του διαδικτύου και call center για τη συγκεκριμένη συναυλία, όπως έχει συμφωνηθεί μεταξύ της e-centric, η οποία είναι η εταιρία που παρέχει την υπηρεσία του i-ticket και της ΝΕΟ ΡΕΥΜΑ που τη διοργανώνει.

Με τη συμφωνία αυτή η προαγορά των εισιτηρίων για τη συναυλία του Phil Collins είναι μονάχα ένα «κλικ» μακριά από κάθε ενδιαφερόμενο, ο οποίος μπορεί πλέον εύκολα και γρήγορα, χωρίς άσκοπες μετακινήσεις και χάσιμο του χρόνου του σε ουρές, να προαγοράσει τα εισιτήριά του για αυτή με τη χρήση της πιστωτικής του κάρτας.

Τα εισιτήρια που έχουν προαγοραστεί μέσω του i-ticket θα παραλαμβάνονται στην είσοδο του σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, την ημερομηνία της εκδήλωσης ή εναλλακτικά θα αποστέλλονται στους παραλήπτες τους μέσω courier.

Η e-centric είναι θυγατρική εταιρία του ομίλου ODEON (www.odeon.gr) και δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής με τη μορφή του Application Service Provider (ASP) από το 2000.

Είναι επίσημος ASP της Oracle και επίσημο μέλος του προγράμματος Sun Developer Connection (SDC) της Sun Microsystems για εταιρίες νέας τεχνολογίας.

Μέσα από την συνεργασία της με τους κινηματογράφους ODEON έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία αναφορικά με τις ανάγκες των επιχειρήσεων ψυχαγωγίας με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες που παρέχει να προσδίδουν σημαντική προστιθέμενη αξία σε αυτές.

Η ΝΕΟ PΕΥΜΑ είναι η εταιρία που άνοιξε το δρόμο στη ζωντανή μουσική βιομηχανία και την ψυχαγωγία στην Ελλάδα, παρέχοντας στο ελληνικό ακροατήριο διεθνώς φημισμένες συναυλίες και γεγονότα. Η ΝEO PEYMA γιόρτασε το 2004 την επέτειο των 20χρόνων της ως η μεγαλύτερη εταιρία προώθησης στην Ελλάδα.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top