Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Η LG Electronics χορηγεί τα MTV Europe Music Awards 2005

Πολιτισμός και πολιτιστικές εκδηλώσεις » Μουσική » Νέα - 30/09/2005

Η LG Electronics, μια παγκόσμια δύναμη σε προϊόντα πληροφορικής, επικοινωνιών και ηλεκτρονικής αποτελεί τον πανευρωπαϊκό χορηγό των MTV Europe Music Awards 2005, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στη Λισσαβόνα της Πορτογαλίας, στις 3 Νοεμβρίου. Το τμήμα κινητών τηλεφώνων της LG προχώρησε στην ανάληψη της χορηγίας αυτής με στόχο την αύξηση της αναγνωρισιμότητας και την προώθηση των κινητών του τηλεφώνων. Τα MTV Europe Music Awards αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα ετήσια μουσικά γεγονότα στην Ευρώπη και η LG Electronics είναι ιδιαίτερα υπερήφανη για την χορηγία των τόσο σημαντικών αυτών βραβείων.

Η LG Electronics γίνεται ολοένα και περισσότερο ο δημιουργός και διαμορφωτής του ευρωπαϊκού lifestyle με τα μοντέρνα και καινοτομικά της προϊόντα. Ο James Kim, President & CEO της LG Electronics Europe δήλωσε χαρακτηριστικά “Η LG πάντα έδειχνε ενδιαφέρον για τη χορηγία μεγάλων γεγονότων όπως αυτό και τα MTV Europe Music Awards αποτελούν μια άριστη πλατφόρμα επικοινωνίας της LG με τα κοινά της σε όλη την Ευρώπη. Περιμένουμε με ανυπομονησία τη συνεργασία μας με το MTV για να κάνουμε αυτή τη βραδιά και όλα τα υποστηρικτικά της events μια τεράστια επιτυχία για τη μουσική και την LG. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την LG να είναι μέρος όλων των κορυφαίων events, για την μέγιστη δυνατή εμφάνιση της στην νεανική αγορά, αγορά που αποτελεί ένα από τα βασικά μας κοινά.” Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, η LG Electronics χορηγεί επίσης και το LG Action Sports Championship, που θα πραγματοποιηθεί στο Μάντσεστερ το σαββατοκύριακο της 21ης Οκτωβρίου. Τα Action Sports αποτελούν ένα παγκόσμιο event για extreme sports που απευθύνεται σε ενθουσιώδεις νέους με extreme προκλήσεις.

Το MTV διοργάνωσε ήδη Συνέντευξεις Τύπου στο Λονδίνο και τη Λισσαβόνα για την ανακοίνωση της χορηγίας, τους προτεινόμενους καλλιτέχνες και τον παρουσιαστή των MTV Europe Music Awards 2005, ενώ η LG συμμετέχει και σε αρκετές δραστηριότητες πριν τη μεγάλη βράδια, όπως την οργάνωση της παρακολούθησης της βραδιάς ζωντανά, την 3η Νοεμβρίου για ομάδες νέων σε διάφορους χώρους.

Η συμμετοχή σε κορυφαία μουσικά και αθλητικά γεγονότα αποτελεί μέρος της στρατηγικής της LG για την είσοδο στο Top 5 της Ευρώπης μέχρι το 2007, στόχος που συνεισφέρει στον εταιρικό παγκόσμιο στόχο για την είσοδο στο παγκόσμιο Top 3 μέχρι το 2010’.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top