Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Οι μεγαλύτερες πρώτες αποκλειστικές μεταδόσεις από το www.mad.tv

Πολιτισμός και πολιτιστικές εκδηλώσεις » Τηλεόραση - 11/10/2005

Shakira, Prodigy, Green Day στο απόλυτο μουσικό portal που εξασφαλίζει αποκλειστικές πανελλαδικές μεταδόσεις μόνο για τους χρήστες που αγαπούν την καλή μουσική και τις νέες κυκλοφορίες!

Shakira: “Don’t Bother”-1η αποκλειστική μετάδοση! Δευτέρα 10/10

Ακούστε ΠΡΩΤΟΙ πανελλαδικά, το νέο κομμάτι της εκρηκτικής Shakira με τίτλο «Don’t Bother». Το νέο αυτό κομμάτι που εξασφάλισε το www.mad.tv συγκαταλέγεται στο νέο αγγλόφωνο (αυτή την φορά) άλμπουμ της latin τραγουδίστριας με τίτλο «Oral Fixation 2» το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 28/11. Θα είστε οι πρώτοι που θα το ακούσετε αποκλειστικά από το απόλυτο μουσικό portal!

Prodigy: “Voodoo People Pendulum Remix” – 1η αποκλειστική μετάδοση! Τρίτη 11/10

Δείτε πρώτοι από όλους το νέο video clip των Prodigy με τίτλο: «Voodoo People Pendulum Remix», το νέο single από το Greatest Hits άλμπουμ τους που τιτλοφορείται ως «Their Law: The Singles 1990-2005».

Green Day: Αποκλειστικά αποσπάσματα από το πολυαναμενόμενο Live dvd τους! Τετάρτη 12/10

Δείτε αποκλειστικά αποσπάσματα από το live dvd των Green Day, ένα ντοκιμαντέρ που καταγράφει τις στιγμές που έζησαν πριν, μετά και κατά τη διάρκεια των δύο μεγάλων shows που παρουσίασαν στο Milton Kaynes National Bowl του Λονδίνου τον περασμένο Ιούνιο. Μόνο το Mad.tv σας οπτικοποιεί αποκλειστικά κομμάτια για να τα βλέπετε μόνο εσείς μέχρι τις 15/11 που θα πραγματοποιηθεί η ευρεία κυκλοφορία του dvd και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Με ένα μόνο «click» δείτε, ακούστε και απολαύστε καθημερινά όλες τις μουσικές αποκλειστικότητες μόνο από το site του Mad!...


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top