Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

7 χρόνια Cubanita μέσα σε 3 μέρες !

Πολιτισμός και πολιτιστικές εκδηλώσεις » Μουσική » Νέα - 15/10/2005

Η Αβάνα παίρνει «ζωντανεύει» στο κέντρο της Αθήνας και μας παρασέρνει στους ρυθμούς του mambo, της salsa, της ρούμπα και του tsa-tsa-tsa … Το Cubanita είναι το μόνο κουβανέζικο bar-restaurant στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Ψυρρή (Καραϊσκάκη 28, τηλ. 210.33.14.605- www.cubanita.gr ) που λειτουργεί από το 1999 και έκτοτε αποτελεί πόλο έλξης για όλους τους λάτρεις της latin μουσικής σκηνής.

Συμπληρώνοντας 7 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα το Cubanita ετοιμάζει μια τριήμερη γιορτή γενεθλίων με τούρτες, μπαλόνια και πολλές εκπλήξεις για τους αμέτρητους φίλους του. Την Τρίτη 18, την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στο Cubanita σας περιμένει το συγκρότημα «Perla Cubana» από την Κούβα, άφθονο Havana club και μουσικές εκπλήξεις από τον Χούαν την Πιλάρ και τον Χουανίτο !

Το Cubanita μοιάζει με «ηφαίστειο» στην καρδιά της πόλης μας, που μας κάνει να λικνιζόμαστε, να χορεύουμε και τον ουρανίσκο μας να «σκανδαλίζεται» με εξωτικές γεύσεις.

Το σκηνικό όμως δεν θα μπορούσε να είναι ολοκληρωμένο δίχως τις εξωτικές χορεύτριες, τα δροσιστικά κοκτέιλ όπως τα mojito, τα pina colada κλπ, καθώς και την καθημερινή παρουσία των συγκροτημάτων από την Κούβα, που ξεσηκώνουν όλους τους παρευρισκόμενους κάθε βράδυ με τις μουσικές τους επιλογές!!

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την μεγάλη ποικιλία από πούρα, που μπορεί κανείς να βρει στο Cubanita καθώς και μια γκάμα από διάφορα αυθεντικά αξεσουάρ.

Και για τους φίλους του Ρεγκετόν, της νέας μουσικής μόδας που συνδυάζει την reggae με την latin μουσική κάθε Δευτέρα ξεχωριστά parties !


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top