Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Ο Σάκης Ρουβάς πρωταγωνιστής σε ταινία

Πολιτισμός και πολιτιστικές εκδηλώσεις » Σινεμά - 31/03/2006

Η αρχή έγινε πριν από τρία χρόνια με την «Πολίτικη Κουζίνα», η οποία έφτασε πανελλαδικά τα 1.350.000 εισιτήρια, και με την επιτυχία αυτή, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, η εταιρία Village Roadshow Productions Hellas μπήκε δυναμικά στο χώρο της παραγωγής ελληνικών ταινιών.

Η συνέχεια δε θα μπορούσε παρά να «στοχεύει» ακόμα ψηλότερα. Στην καινούργια παραγωγή της Village Roadshow Productions Hellas πρωταγωνιστής είναι ο Σάκης Ρουβάς. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι και η ταινία θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες το Δεκέμβριο του 2006.

Στόχος της Village Roadshow Productions Hellas, για άλλη μια φορά, είναι η ανάδειξη του ταλέντου των Ελλήνων δημιουργών και η προώθηση ελληνικών παραγωγών στην παγκόσμια αγορά.

O Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Χάρης Αντωνόπουλος αναφέρει σχετικά:

«Ως Village Roadshow Productions Hellas, καλούμαστε να καινοτομήσουμε στο χώρο της ελληνικής παραγωγής, χρησιμοποιώντας την πολύτιμη εμπειρία που αποκτήσαμε από την τεράστια επιτυχία της Πολίτικης Κουζίνας αλλά και την πολυετή συνεργασία μας με τη μαμά-εταιρία Village Roadshow, που είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής στο Χόλιγουντ. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας Σταρ! Ο επαγγελματισμός, η μεθοδικότητα αλλά και το φυσικό χάρισμα επικοινωνίας του με το κοινό είναι τα στοιχεία τα οποία μας κάνουν να νιώθουμε σίγουροι για την εμπορική επιτυχία της ταινίας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο Σάκης είναι στην πρώτη θέση επί 15 χρόνια!»

Ο Σάκης Ρουβάς δηλώνει για την συμμετοχή του στην ταινία: «Νιώθω πολύ ευλογημένος που βλέπω τα όνειρά μου να γίνονται πραγματικότητα.»

Η Village Roadshow Productions ιδρύθηκε το 2003 και ανήκει στον όμιλο της αυστραλιανής Village Roadshow, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των κινηματογραφικών παραγωγών μέσω της Village Roadshow Pictures, γνωστής από ταινίες όπως οι: Matrix, Matrix Reloaded, Matrix Revolutions, Ocean’s 11, Ocean’s 12, Analyze This, Analyze That, Charlie and the Chocolate Factory.

Η διανομή της ταινίας θα γίνει από την Village Films.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top