Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Η Ωρα η Καλή έκανε ΡΙΑΖΖΑ στο Κολωνάκι !

Πολιτισμός και πολιτιστικές εκδηλώσεις » Τηλεόραση - 11/05/2006

Το κάλεσμα της Ρίκας Διαλυνά έγινε σε μια «Ωρα Καλή» . Και οι συμπρωταγωνιστές και φίλοι της έσπευσαν να ανταποκριθούν στην πρόσκλησή της και έδωσαν ραντεβού στο ΡΙΑΖΖΑ Κολωνακίου για να απολαύσουν τις μοναδικές ιταλικές λιχουδιές της τρατορίας μες την ευκαιρία του τέλους των γυρισμάτων γι΄αυτή τη σεζόν.

Το πετυχημένο σηριαλ του MEGA που σπάει τα κοντέρ θεαματικότητας θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά και η Ρίκα Διαλυνά θέλησε να το γιορτάσει. Στο κάλεσμά της ανταποκρίθηκαν ο σεναριογράφος Πάνος Αμαραντίδης, η Μπέση Μάλφα με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση η Ζέτα Δούκα, Γιώργος Κωσταντής, η Αριέττα Μουτούση με τον γιό της Μιχάλη, ο Νίκος Παπαδάκης, η Αλεξάνδρα Ούστα, η Τζένη Διαγούπη, η Μαίρη Ραζή, η Εφη Οικονομάκη, η Ελένη Καρακάση, η Νατάσα Μανίσαλη κ.α.Ο Πάνος Μιχαλόπουλος που έλειπε εκτος Αθηνών και η Κάρμεν Ρουγγέρη είχε πρόβα στο Ηρώδειο, έστειλαν τις θερμότερες ευχές τους με κόκκινα τριαντάφυλλα του Studio Φιλοθέη. Στο PIAZZA και ο νομικός κ. Γιάννης Κυπριωτάκης, ο επιχιερηματίας Αντώνης Σπυριλιώτης και η Πάολα Κατράντζου. Μαζί με την Ρίκα Διαλυνά και άλλη μια «Σταρ Ελλάς» η Ελίνα Ζήση με τον Κώστα Βενετσάνο που μόλις είχαν τελειώσει το casting των μοντέλων του «Miss Europe Face» για τους διαγωνισμούς «Model of the World», «Model of The Universe», «Miss Tourism World», «Model of the Europe» και «Miss Tourism Europe» «Miss Internet», «Model of The Europe» και «Miss Bikini».
Το γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, PIAZZA (Σπευσίππου 30, Τηλ. 210 7210628) δίνει την ευκαιρία σε αυτούς που θέλουν να το γνωρίσουν να πάρουν μια πρώτη «γεύση» και σε όσους το ξέρουν να ανακαλύψουν μικρά, καθημερινά μυστικά μιας πετυχημένης ιταλικής «συνταγής». Ποικίλες και λιτές γεύσεις ιταλικής τρατορίας, που γεμίζουν το στομάχι χωρίς να αδειάζουν την τσέπη και τα αγαπημένα ιταλικά ποτά (γκράπα, σαμπούκα, λιμονσέλο, μαρτίνι, cinzano, amaretto κ.α.) σε «δυνατούς» συνδυασμούς !
PIAZZA ( www.piazzatratoria.gr ) : Σπευσίππου 30, Κολωνάκι. Τηλ. 210 7210628 info@piazzatratoria.gr Καθημερινά από τις 6.30 μ.μ. Κυριακή κλειστά. Μοντέρνα ιταλική tratoria. Μεγάλη ποικιλία pizza και pasta, αλλά και επιλεγμένα πιάτα ημέρας
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

Σχόλια

  • Ήταν τέλεια η σειρα και η Αριέττα
    By: vaso @ 06/04/2008

  • παιδια μηπως ξερεται εαν υπαρχει ιστοσελιδα με τ επεισοδια θελω πολυ να δω το τελαιυτεο του 2ου κυκλου κτ πρωτο του 3ου κυκλου
    By: παναγιωτης @ 21/06/2009

© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top