Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Η Q-TELECOM Επίσημος Υποστηρικτής του Rockwave Festival 2006

Πολιτισμός και πολιτιστικές εκδηλώσεις » Μουσική » Νέα - 13/06/2006

Η Q-TELECOM υποστηρίζει ως Χορηγός το φετινό Rockwave Festival το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Ιουλίου 2006, στο θεματικό πάρκο Terra Vibe στην Μαλακάσα Αττικής. Παράλληλα, θα οργανωθεί διαγωνισμός για 200 δωρεάν μονοήμερα εισιτήρια που θα κληρωθούν σε 100 συνδρομητές της στην κινητή τηλεφωνία Q card1 (καρτοκινητή) και Q1 (συμβόλαιο).

Στο φετινό διήμερο του Rockwave Festival, το μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός της χρονιάς, έχουν ανακοινωθεί ότι θα συμμετάσχουν τα παρακάτω ονόματα:

11/07: Franz Ferdinand, The Dandy Warhols, Editors, Green On Red, Mecano, The Sunday Drivers

12/07: Twisted Sister, W.a.s.p., Celtic Frost, Crimson Glory, Moonspell.

Υπεύθυνη για την παραγωγή του Festival είναι η εταιρία DIDI MUSIC.

Κάθε ενδιαφερόμενος συνδρομητής της Q, που θέλει να συμμετέχει στην κλήρωση των δωρεάν εισιτηρίων, μπορεί να στείλει SMS στο 1112 με χρέωση 0,9€ από τις 17/6 έως τις 2/7/2006. Εκτός από τη συμμετοχή του στην κλήρωση θα λάβει αμέσως μία WAP κάρτα «Q- Rocks» για το κινητό του τηλέφωνο. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουλίου 2006, στα γραφεία της Q-TELECOM με παρουσία συμβολαιογράφου και οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά. Αναλυτικά, οι όροι συμμετοχής θα αναγράφονται στο www.myQ.gr από τις 17/6/2006.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου η Q-TELECOM θα είναι παρούσα με ειδικό διαμορφωμένο περίπτερο και πολλές εκπλήξεις για όσους συμμετέχουν στο Festival.

Αυτή η ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματός της Q-TELECOM για την ενίσχυση εκδηλώσεων και οργανισμών που αφορούν στους νέους.

Περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα του FESTIVAL, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στο site: www.rockwavefestival.gr


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top