Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Tellas DSL

Τεχνολογία » Internet και ISPs - 15/03/2007

Η Tellas παρουσίασε τη νέα υπηρεσία Tellas DSL, υπηρεσία ειδικά σχεδιασμένη τόσο για τις απαιτήσεις των υπαρχόντων χρηστών DSL όσο και για εκείνες των νέων χρηστών DSL, που επιθυμούν να γνωρίσουν την ευρυζωνική εποχή.

Για το λόγο αυτό, στο Tellas DSL εμπεριέχονται δύο διαφορετικές προτάσεις –στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, που δίνουν και στις δύο κατηγορίες χρηστών τη δυνατότητα να επιλέξουν βάσει των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και αναγκών τους.

Επιπλέον, οι συνδρομητές, με όποιο Tellas DSL κι αν επιλέξουν, μπορούν να συνδυάσουν οποιαδήποτε υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας της Tellas δημιουργώντας μόνοι τους το συνδυαστικό πακέτο υπηρεσιών που ταιριάζει στις ανάγκες τους. Ενδεικτικά, συνδυάζοντας το Τellas DSL με το Tellas No limit μπορούν να έχουν απεριόριστο Internet και απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις με € 35,85 συνολικά. Σημειώνεται ότι η παροχή της υπηρεσίας είναι πανελλαδική.

◊ Tellas DSL

Πιο συγκεκριμένα, η Tellas δημιούργησε την υπηρεσία Tellas DSL, με ADSL γραμμή/Internet και δωρεάν εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, για νέους χρήστες DSL, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να συνδεθούν εύκολα και γρήγορα στην ταχύτητα που επιθυμούν με τις πιο ανταγωνιστικές χρεώσεις της αγοράς, οι οποίες ξεκινούν από € 17,90/μήνα για ταχύτητα 768 Kbps/192 Kbps. Μεταξύ των προνομιακών χαρακτηριστικών του Tellas DSL συγκαταλέγονται:

δωρεάν ενεργοποίηση γραμμής
δωρεάν εξοπλισμός ADSL2+ modem/router (Siemens 4200 USB/ETH)
ασύρματο router σε πολύ χαμηλή μηνιαία χρέωση (Thomson speedtouch 585)
και δωρεάν 3 e-mail λογαριασμοί

Αναλυτικότερα, ο τιμοκατάλογος του Tellas DSL είναι ο ακόλουθος:

Ταχύτητα - Μηνιαία συνδρομή
768 Kbps / 192 Kbps - € 17,90 1024 Kbps / 256 Kbps- € 21,90
2048 Kbps / 256 Kbps- € 35,80


Οι συνδρομητές μπορούν να αποκτήσουν το Tellas DSL και σε μορφή πακέτου από τα εξουσιοδοτημένα σημεία πώλησης της Tellas στη σταθερή τιμή των €71,6 για όλες τις ταχύτητες (στην τιμή συμπεριλαμβάνονται 4 μήνες για ταχύτητα 768Kbps/192Kbps, 4 μήνες για ταχύτητα 1024Kbps/256Kbps, 2 μήνες για ταχύτητα 2048 Kbps/256Kbps). Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά το πέρας της προπληρωμένης περιόδου ισχύουν οι προαναφερθείσες μηνιαίες χρεώσεις για τις αντίστοιχες ταχύτητες.

◊ TELLAS DSL SWITCHER (ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ)

Επιπλέον, η Tellas παρουσίασε το Tellas DSL Switcher, που απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε συνδρομητές που είναι ήδη χρήστες ADSL, διαθέτουν τον αντίστοιχο εξοπλισμό και επιθυμούν να γίνουν συνδρομητές της Tellas. Το Tellas DSL Switcher προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές χρεώσεις της αγοράς –συμπεριλαμβανομένου του κόστους της γραμμής ADSL- με δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο μήνα χρήσης της υπηρεσίας.

Ακολουθεί ο τιμοκατάλογος του Tellas DSL Switcher: Ταχύτητα - Μηνιαία συνδρομή
768 Kbps / 192 Kbps- € 17,90
1024 Kbps / 256 Kbps- € 21,90
2048 Kbps / 256 Kbps- € 35,80


Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 19% Η διάρκεια της σύμβασης και για τις δύο υπηρεσίες Tellas DSL είναι 12μήνη

Οι καταναλωτές μπορούν να εγγραφούν στo πρόγραμμα Tellas DSL της επιλογής τους είτε καλώντας το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Tellas στο 13800 οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας είτε on-line μέσα από την ιστοσελίδα www.tellas.gr.

Ειδικότερα, το πακέτο σύνδεσης Tellas DSL, μπορούν να το προμηθεύονται και από τα εξουσιοδοτημένα σημεία πώλησης της Tellas. Ενδεικτικά, αναφέρονται τα ακόλουθα σημεία: Πλαίσιο, Multirama, Media Markt, Ηλεκτρονική Αθηνών, Fnac, Carrefour και οι συνεργαζόμενοι διανομείς Infoquest και Octabit.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top