Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Γιάννης Βαρδής - Επικίνδυνα Αγαπάς

Πολιτισμός και πολιτιστικές εκδηλώσεις » Μουσική » Reviews - 28/06/2004

Ο Γιάννης Βαρδής, ενάμιση χρόνο μετά τη μεγάλη επιτυχία του προηγούμενου του album «Πες μου τι νιώθεις», επιστρέφει με μια νέα δισκογραφική δουλειά που, για ακόμη μια φορά, φιλοδοξεί να κερδίσει τις εντυπώσεις και να μας χαρίσει τραγούδια που θα αγαπήσουμε!

Γιάννης Βαρδής - Επικίνδυνα Αγαπάς
Τίτλος του 5ου προσωπικού του album, «Επικίνδυνα αγαπάς».
Μια ώριμη δισκογραφική δουλειά που μας αποκαλύπτει ένα πιο δυναμικό προφίλ του Γιάννη Βαρδή, όπως φαίνεται και από το α' single του cd, το «Επικίνδυνα αγαπάς», που έχει ήδη κατακτήσει τις πρώτες θέσεις των airplay charts! Μια αναμενόμενη επιτυχία, αφού η φωνή του Γιάννη είναι από τις πιο αγαπημένες "ραδιοφωνικές" φωνές, με τα τραγούδια του να παραμένουν σταθερά για καιρό στις πρώτες προτιμήσεις των ραδιοφωνικών παραγωγών και του κόσμου.
Εκτός όμως από τους rock ήχους, στο cd σας περιμένουν επίσης υπέροχες μελωδικές μπαλάντες, αλλά και πιο pop κομμάτια, ιδανικά για τη διάθεση του καλοκαιριού!
Στο «Επικίνδυνα αγαπάς» ο Γιάννης Βαρδής συνεργάζεται ξανά με τον πατέρα του, Αντώνη Βαρδή. Αποτέλεσμα της μουσικής τους συνάντησης, 8 μοναδικά τραγούδια, τη μουσική των οποίων έγραψε ο μεγάλος συνθέτης "δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό", όπως τονίζει ο Γιάννης στο σημείωμα του.
Σημαντικοί δημιουργοί συμμετέχουν και στα υπόλοιπα τραγούδια του cd, τόσο στη σύνθεση όσο και στους στίχους.
Στη μουσική συναντάμε το Δημήτρη Κοντόπουλο σε 3 τραγούδια και το
Χρήστο Δάντη σε 1, ενώ στους στίχους το Βασίλη Γιαννόπουλο σε 4 και τον Αντώνη Ανδρικάκη σε 2 τραγούδια.
Στίχους έχουν γράψει επιπλέον: ο Μιχάλης Σφήκας σε 3 τραγούδια, ενώ από 1 τραγούδι έχουν γράψει η Χριστίνα Σολδάτου, ο Χρήστος
Προμοίρας και ο Σαράντης Αλιβιζάτος.
Έκπληξη του cd η συμμετοχή των C-REAL στο τραγούδι «Έτσι κάνουν οι καρδιές», τη μουσική και τους στίχους του οποίου υπογράφουν οι ίδιοι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ - «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΓΑΠΑΣ»: Ο Γιάννης Βαρδής με νέα ανανεωμένη και επικίνδυνα ερωτική διάθεση, που απ' ό,τι φαίνεται θα υιοθετήσουμε αυτό το καλοκαίρι!
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top