Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Multilingual SEO Forum

Τεχνολογία » Internet και ISPs » Web Sites - 09/08/2007

To διεθνές web marketing γραφείο Webcertain, δημιούργησε τέσσερις νέες πηγές γνώσης σε μορφή Forum, με σκοπό να μοιραστεί την μοναδική εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει στον χώρο του πολυγλωσσικού Search Engine Optimization (SEO).

To Multilingual SEO Forum (www.multilingual-seo.com), σε συνδιασμό με τα: multilingual-search, multilingual-ppc και multilingual-pr, είναι μία καινούργια πηγή γνώσης, σχεδιασμένη για όσους marketers ασχολούνται με το διεθνές web marketing, και μοιράζεται μαζί τους όλα τα μυστικά από το χώρο καθώς και συζητήσεις σχετικά με τις πολυγλωσσικές SEO campaigns.
Τα Forums καλύπτουν την ανάγκη για έναν κοινό τόπο στον οποίο οι άνθρωποί που ασχολούνται με το marketing, μπορούν να ανταλλάσουν απόψεις και να ενημερώνονται για τις τακτικές που ακολουθούν οι συνάδελφοι τους στο εξωτερικό. Σχεδιάστηκαν με σκοπό να προσφέρουν ενημέρωση σχετικά με την δημιουργία και την σωστή εκμετάλευση online campaigns σε διαφορετικές χώρες με διαφορετικές αγορές.

Η εγγραφή στα Forums προσφέρεται δωρεάν σε όποιον θέλει να γίνει μέλος και να συζητήσει ή να παρακολουθήσει συζητήσεις σχετικά με:
- Τι προκλήσεις αντιμετωπίζουν όσοι ασχολούνται με διαφορετικά σετ χαρακτήρων (Western, Unicode, Cyrillic, Greek, κ.α.)
- Πως αγοράζουμε International domain names και πως επιλέγουμε το καλύτερο «πακέτο» για τη φιλοξενία των ιστοσελίδων μας.
- Τη δημιουργία και την σωστή διαχείριση πολυγλωσσικού περιεχομένου.

Ο Managing Director της Webcertain, Andy Atkins-Krueger εξηγεί για ποιό λόγο δημιούργησε το www.multilingual-seo.com: «Οι SEO campaigns σε διαφορετικές γλώσσες ειναι ο πυρήνας της δουλείας μας. Διαθέτουμε διεθνή εργατικό δυναμικό και χειριζόμαστε campaigns εκ μέρους των πελατών μας σε χώρες από όλο τον κόσμο. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι η ανταλλαγή πληροφοριών και η μετάδοση της γνώσης είναι κύρια χαρακτηριστικά για οποιαδήποτε εταιρεία στο χώρο. Όπως όλοι γνωρίζουμε σε αυτή την ραγδαία αναπτυσόμενη αγορά, ερχόμαστε αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις κάθε μέρα.»

Υπάρχουν κάποια πολύ βασικά πράγματα τα οποία θα πρέπει να λάβει κανείς υπόψη του όταν ξεκινάει μια νέα διαφημιστική καμπάνια σε διεθνές επίπεδο. Για παράδειγμα, η επιλογή του σωστού ονόματος (domain name) για κάθε χώρα και η προσφορά περιεχομένου (content) σε διαφορετικές γλώσσες, μπορεί να αποφέρει μεγάλα κέρδη εάν χρησιμοποιηθούν σωστά. Στην περίπτωση όμως όπου δεν γίνει ο σωστός χειρισμός , τα παραπάνω ζητήματα μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης. Επιπλέον η χρήση μη συμβατών χαρακτήρων (non-compliant character sets) περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα για τις εταιρείες της Ευρώπης και της Βορείου Αμερικής, που θέλουν να ενισχύσουν την παρουσία τους στα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης στην Ρωσία και την Ασία.

Σχετικά με την Webcertain

H Webcertain είναι μια εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο η οποία ασχολείται αποκλειστικά με το search marketing. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσίων web marketing σε όλες τις γλώσσες που χρησιμοποιούνται στο internet. Οι υπηρεσίες αυτές, συμπεριλαμβάνουν πολυγλωσσικό Search Engine Optimization (SEO), pay-per-click campaign management καθώς επίσης και online PR.

H Webcertain, διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό από διάφορες χώρες του κόσμου. Οι άνθρωποι της Webcertain γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες των τοπικών μηχανών αναζήτησης και καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών της σε πάνω από 14 διαφορετικές γλώσσες. Το γεγονός ότι βρίσκονται συγκεντρωμένοι και δουλεύουν στον ίδιο χώρο προσφέρει στους πελάτες της εταιρείας, ανάμεσα τους η Xerox και άλλες πολυεθνικές, το πλεονέκτημα να επικοινωνούν με ένα μόνο γραφείο για όλες τις ανάγκες τους στο web marketing και να διαχειρίζονται ευκολότερα campaigns που «τρέχουν» σε διάφορες χώρες ταυτόχρονα.
Πρόσφατη επιτυχία της Webcertain αποτελεί η συνεργασία της με την ρωσική μηχανή αναζήτης Begun, που την κάνει το πρώτο «Δυτικό» γραφείο που συνεργάζεται άμεσα με την συγκεκριμένη μηχανή.

Επισκεφτείτε και αφήστε τα δικά σας σχόλια στο
http://www.multilingual-seo.com

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της Webcertain και τους τρόπους επικοινωνίας με κάποιον εκπρόσωπο της μπορείτε να βρείτε στο site της εταιρείας. (www.webcertain.com)
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top