Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

HOL hibox με ADSL Internet έως 24 Mbps

Τεχνολογία » Internet και ISPs » Εταιρείες - 02/10/2007

Η hellas online παρουσιάζει μια νέα προσφορά hol hibox, που συνδυάζει τις υψηλότερες ταχύτητες ADSL Internet της αγοράς έως 24Mbps με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, έτσι ώστε ακόμα περισσότεροι Έλληνες να μπουν στον κόσμο του γρήγορου Internet.

Η προσφορά της hellas online δίνει τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν το γρήγορο Internet, να ξεκινήσουν με πολύ υψηλή ταχύτητα 6 Mbps μόνο με € 17,97 το μήνα. Για χρήστες που ενδιαφέρονται για ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες, η hellas online προσφέρει μόνο με € 3,37 επιπλέον, τετραπλάσια ταχύτητα σύνδεσης, δηλαδή έως και 24 Mbps στο ιδιόκτητο δίκτυο της. Η προσφορά ισχύει τόσο για νέους όσο και για τους παλαιούς συνδρομητές, για αιτήσεις που θα γίνουν έως τις 15 Νοεμβρίου 2007.

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας hol hibox καθώς και ο ADSL εξοπλισμός (modem / router) παρέχονται δωρεάν, ενώ υπάρχει η δυνατότητα παροχής και ασύρματου (WiFi) modem / router. Επιπλέον το hol hibox συνδυάζεται με τα πολύ ανταγωνιστικά προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας: hol gr unlimited για απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις και hol cosmos για αστική χρέωση σε σταθερά σε όλη την Ελλάδα και σε 39 δημοφιλείς διεθνείς προορισμούς.

Αναλυτικά οι τιμές του hol hibox είναι οι ακόλουθες:

Ταχύτητες Μηνιαία συνδρομή

6/1 Mbps € 17,97

24/1 Mbps € 21,34

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 19%. Οι ταχύτητες αναφέρονται στο ιδιόκτητο δίκτυο της hellas online.

Σε περίπτωση που προσωρινά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου από την hellas online, οι ταχύτητες φθάνουν μέχρι τα 8Mbps. H μεταφορά στο δίκτυο της hellas online γίνεται αυτόματα και δωρεάν μόλις υπάρξει διαθεσιμότητα. Για περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά hol hibox, μπορείτε να καλέσετε το τμήμα εξυπηρέτησης της hellas online στο 13844, να επισκεφτείτε ένα από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της hellas online, ή να κατεβάσετε την αίτηση ενεργοποίησης του hol hibox στο www.hol.gr.

Τώρα το γρήγορο internet γίνεται ακόμα πιο προσιτό για όλους και μπαίνει σε κάθε σπίτι, κάνοντας τη διείσδυση της ευρυζωνικότητας πραγματικότητα στην ελληνική καθημερινότητα.


Tags: Hellas Online, HOL, Adsl, Hitbox.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top