Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Εγκαίνια καταστημάτων Forthnet

Ειδήσεις » Εταιρείες - 10/10/2007

Η Forthnet, πραγματοποίησε την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, ταυτόχρονα και σε πανελλαδικό επίπεδο, εγκαίνια στα 31 πρώτα εξειδικευμένα καταστήματα broadband με την επωνυμία της. Τα Καταστήματα Forthnet άνοιξαν και επισήμως τις πύλες τους, με στόχο να προσφέρουν σε κάθε ελληνική οικογένεια τη δυνατότητα να ζήσει πραγματικά την εμπειρία του broadband και να γνωρίσει τις πολυδιάστατες δυνατότητές του.

Η στρατηγική της δημιουργίας των Καταστημάτων Fοrthnet, στηρίζεται στην παροχή μοναδικής broadband εμπειρίας στο ευρύ καταναλωτικό κοινό και στην ολοκληρωμένη, φιλική εξυπηρέτηση, αποτελώντας έναν ακόμη τρόπο έκφρασης της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας της εταιρίας.

Καταστήματα Forthnet προβλέπεται να λειτουργήσουν στην πρωτεύουσα κάθε νομού της χώρας μέχρι το τέλος του έτους. Το μοντέλο ανάπτυξης που έχει υιοθετηθεί στηρίζεται κυρίως στη μέθοδο της δικαιοχρησίας (franchise), ενώ μικρό πλήθος ιδιόκτητων σημείων θα λειτουργήσουν σε επιλεγμένες πόλεις. Παράλληλα, με στόχο τόσο την άμεση γεωγραφική κάλυψη, όσο και την ενδυνάμωση στρατηγικών συνεργασιών, η Forthnet προχωρά και στη δημιουργία shop in a shop εντός όλων των βιβλιοπωλείων της αλυσίδας Παπασωτηρίου.

Τα Καταστήματα Forthnet βρίσκονται στα καλύτερα και πλέον προσβάσιμα εμπορικά σημεία κάθε πόλης, λειτουργούν ως wireless hotspots με δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης για το κοινό, ενώ διαθέτουν σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και ειδική εσωτερική διαρρύθμιση που βοηθά τον καταναλωτή να εντοπίζει άμεσα την κατηγορία υπηρεσιών ή προϊόντων που τον ενδιαφέρει.

Σε κάθε Κατάστημα Forthnet, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει στην πράξη τις διάφορες broadband εφαρμογές και μέσω ειδικών demo προϊόντων, να κατανοήσει τις αλλαγές που αυτές μπορούν να φέρουν στην καθημερινότητά του. Με στόχο τη μεγιστοποίηση αυτής της broadband εμπειρίας του καταναλωτή, τα Καταστήματα Forthnet λειτουργούν και ως “one stop shop”, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα συμπληρωματικών προϊόντων τεχνολογίας σε ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον, στο πλαίσιο παροχής ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης, τα Καταστήματα Forthnet προσφέρουν και πλήθος υπηρεσιών όπως εξόφληση λογαριασμών, ανανέωση συνδρομών, κατάθεση αιτήσεων κλπ.

Στόχος των Καταστημάτων Forthnet, είναι να αποτελέσουν την πύλη, που με όχημα τις αξιόπιστες, ανταγωνιστικές και διαφοροποιημένες broadband υπηρεσίες της εταιρίας, θα οδηγήσει κάθε Έλληνα στη νέα broadband εποχή όπου όλα είναι απλά, ελεύθερα, συναρπαστικά.


Tags: Forthnet, broadband.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top