Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

H PANDA SECURITY παρουσιάζει τη νέα της ιστοσελίδα

Τεχνολογία » Internet και ISPs » Web Sites - 12/10/2007

Η Panda Security λανσάρισε τη νέα της ιστοσελίδα.

Η ιστοσελίδα έχει επανασχεδιαστεί από την αρχή, σύμφωνα και με την αλλαγή ονόματος της Panda.

Η ιστοσελίδα της Panda Security είναι πλήρως προσανατολισμένη στους χρήστες, και έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε όλους του τομείς που διευκολύνουν τους επισκέπτες να περιηγηθούν στο site. Η ευχρηστία έχει βελτιωθεί και η υιοθέτηση απλών μενού και μηχανών αναζήτησης καθιστούν ευκολότερη την εύρεση διάφορων πληροφοριών.

Η ιστοσελίδα είναι χωρισμένη σε δύο τμήματα, που εξυπηρετούν χωριστά τους οικιακούς χρήστες και τις εταιρείες. Κάθε ένα περιέχει πληροφορίες και λύσεις ασφαλείας που προσαρμόζονται ακριβώς στις ανάγκες του κάθε είδους χρήστη. Υπάρχουν επίσης συντομεύσεις για συγκεκριμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης για τον κάθε τύπο πελάτη.

Η κεντρική σελίδα επιτρέπει στους επισκέπτες να δουν με μια ματιά το τρέχων σενάριο απειλών του Internet, από άποψη κινδύνου μόλυνσης – μέσω του Panda Virusometer- και πρόσφατων απειλών ή εκείνων που μολύνουν τους περισσότερους υπολογιστές.

Η κεντρική μπάρα πλοήγησης περιέχει συντομεύσεις για τα δωρεάν εργαλεία ανίχνευσης και απολύμανσης που προσφέρει η Panda Security. Ομοίως οι πελάτες της Panda Security θα βρουν συντομεύσεις για να κατεβάσουν τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας, ή για να καταχωρήσουν το προϊόν τους. Υπάρχουν επίσης σύνδεσμοι που παραπέμπουν στην περιοχή συνεργατών της Panda Security και σύνδεσμοι για άμεση λήψη δοκιμαστικών εκδόσεων.

Επιπλέον, από την κεντρική σελίδα οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο τμήμα ιστολογίων (blogs) της Panda Security:

- στο Panda Research Blog (http://research.pandasoftware.com/blogs/research/), για να μείνει κάποιος ενημερωμένος για τις τελευταίες εξελίξεις της Panda Security.

- στο PandaLabs Blog (http://www.pandalabs.com), όπου οι ειδικοί των εργαστηρίων της Panda προσφέρουν πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες απειλές του Internet.

- στο NanoScan Blog (http://blogs.nanoscan.com/), που σχετίζεται με θέματα γύρω από τον ανιχνευτή ιών Panda NanoScan.

Η ιστοσελίδα προσφέρει επίσης στους χρήστες πρόσβαση στα τελευταία νέα της Panda Security και στις πιο πρόσφατες εξελίξεις από τον κόσμο της ασφάλειας Τεχνολογίας.

“Η ιστοσελίδα της Panda Security απεικονίζει την αποστολή της εταιρείας μας στην παροχή της μέγιστης ασφάλειας και των καλύτερων υπηρεσιών. Όλες οι πληροφορίες είναι σαφείς και εύκολα προσβάσιμες. Είναι ειδικά προσανατολισμένη στην κάλυψη των απαιτήσεων όλων των χρηστών, εκείνων με ιδαίτερα εξειδικευμένες ανάγκες προστασίας, αλλά και εκείνων που απλά αναζητούν πληροφορίες σχετικά με ιούς, ή που θέλουν απλά να μάθουν πώς να προστατευτούν από στις απειλές του Internet,” αναφέρει ο Gabino Casas, Διευθυντής του Τμήματος e-Business της Panda Security.


Tags: Panda, antivirus, security, web, blog.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top