Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Δημιουργικός ο Δεκέμβρης για το Google

Τεχνολογία » Internet και ISPs » Web Sites » Google - 17/12/2007

Οι προγραμματιστές του Google πριν από τα Χριστούγεννα φαίνεται πως έχουν πολύ όρεξη για αλλαγές και βελτιώσεις στις υπηρεσίες τους. Κάθε μέρα βλέπουμε και κάτι καινούργιο. Σίγουρα καλύτερα από το να βλέπουμε κάθε μέρα μια εξαγορά...

Δημιουργικός ο Δεκέμβρης για το Google
Κατ' αρχήν κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της Google Toolbar. Οι βελτιώσεις είναι αρκετές, μια από αυτές είναι ότι μπορείτε να αποθηκεύετε Gadgets μέσα στην toolbar, αλλά και το ότι αποθηκεύει όλα τα settings ώστε όπου και να έχετε την toolbar να μη χρειάζεται να την ξαναρυθμίζετε.



Επίσης ήρθαν διάφορες αλλαγές από το Google Reader. Κατ' αρχήν η "συνεργασία" του με το Google Talk, που τώρα όταν κάνετε share κάποιο post, αυτό φαίνεται αμέσως στους φίλους σας στο Google Talk. Παράλληλα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ ο χρόνος ανανέωσης των feeds.

Μεγάλη βελτίωση έγινε και στην υπηρεσία Google analytics. Μπορείτε πλέον μεταξύ των άλλων να κάνετε συγκρίσεις στατιστικών.

Για τους webmasters βέβαια βελτιώθηκε πολύ και το control center του Google Adsense. Η μεγάλη βελτίωση είναι ότι πλέον μπορείτε να ελέγχετε πιο αποδοτικά το ποιες διαφημίσεις μπαίνουν στο site σας. Από την άλλη μεριά, οι χρήστες βλέπουν διάφορες αλλαγές στον τρόπο που εμφανίζονται οι διαφημίσεις, όπως τα βελάκια όπου με τα οποία μπορείτε να κάνετε scroll και να δείτε περισσότερες διαφημίσεις!
Στην Ελλάδα είδαμε πρώτη φορά και διαφημίσεις με video.

Όσοι χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες video του Google, θα είδαν σίγουρα ότι το Google Video έχει ανανεώσει την αρχική του σελίδα. Παράλληλα στο youtube υπάρχουν πολλές βελτιώσεις στον Player.
Tags: google, adsense, video, youtube, analytics, google toolbar, gtalk, gmail.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top