Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Μεγάλος Μουσικός Διαγωνισμός: HP Design your Personal Life

Πολιτισμός και πολιτιστικές εκδηλώσεις » Μουσική » Νέα - 18/01/2008

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο μουσικό διαγωνισμό ΗΡ «Design Your Personal Life» άρχισε. Η HP προσκάλεσε όλους τους νέους μουσικούς να μπουν στο www.designyourpersonallife.com/gr, να ανεβάσουν τη πρωτότυπη μουσική τους και να κερδίσουν μία θέση στο μεγάλο event του τελικού που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου στις 19:00, στο Fuzz Club.

Το site έχουν μέχρι σήμερα επισκεφθεί 24.747 επισκέπτες οι οποίοι άκουσαν και ψήφισαν ανάμεσα σε 75 συγκροτήματα. Τόσο η συμμετοχή όσο και η επισκεψιμότητα του site ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η ψηφοφορία θα συνεχίσει να διεξάγεται μέχρι τις 20 Ιανουαρίου.

Η HP προσκαλεί όλους όσοι δεν έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής να επισκεφθούν το www.designyourpersonallife.com/gr και να δώσουν το εισιτήριο του τελικού στους 5 καλύτερους. Οι 5 finalists θα διαγωνιστούν για τη θέση του νικητή τραγουδώντας Live στο μεγάλο event της ΗΡ στο Fuzz Club (Λ. Βουλιαγμένης 22) στις 31 Ιανουαρίου 2008 και ώρα 19:00, το οποίο θα μεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο μέσω δορυφόρου, σε Ντουμπάι, Κωνσταντινούπολη και Γιοχάνεσμπουργκ όπου θα πραγματοποιούνται παράλληλα αντίστοιχα events.

O μεγάλος μουσικός διαγωνισμός πραγματοποιείται με την υποστήριξη των Multirama.

Μουσικό Event “Design your Personal Life”

Η κορύφωση του μεγάλου μουσικού διαγωνισμού θα γίνει στις 31 Ιανουαρίου 2008, μια νύχτα που θα τα έχει όλα: ανάδειξη καλύτερου συγκροτήματος, συμμετοχή αγαπημένων παρουσιαστών, Live συναυλία από τους Raining Pleasure, fashion show από MI-RO, Dimitris Dassios, Christos Kostarellos και Pavlos Kyriakides live performance από τον DJ G PAL.

Το opening του event θα κάνουν οι μοναδικοί Raining Pleasure! Στη σκηνή τους διαδέχονται ο απρόβλεπτος Δημήτρης Σταρόβας και η funky-mad Λυδία Παπαϊωάννου για να παρουσιάσουν τα 5 πρώτα μουσικά συγκροτήματα που θα ψηφίσει το κοινό για να αναδείξει το μεγάλο νικητή της βραδιάς.

Το μεγάλο γεγονός θα γιορταστεί με ένα φαντασμαγορικό Fashion Show, όπου θα συμμετάσχουν οι μεγάλοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας: MI-RO, Dimitris Dassios, Christos Kostarellos και Pavlos Kyriakides. Θα παρουσιάσουν στους προσκεκλημένους τις τελευταίες δημιουργίες τους, λίγο πριν ανέβει στα decks ο G PAL για να ξεσηκώσει το πλήθος με τις μουσικές του και να αρχίσει το party. Στη σκηνή το δικό τους ρυθμό θα δίνουν οι χορογραφίες του Πάνου Μεταξόπουλου.

Το μεγάλο event θα πραγματοποιείται παράλληλα την ίδια ημέρα σε Ντουμπάι, Κωνσταντινούπολη και Γιοχάνεσμπουργκ με κορύφωση τη δορυφορική σύνδεση για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή της κάθε χώρας!

Προσκλήσεις για το Μουσικό Event “Design your Personal Life”

Μπείτε στο site της HP, ψηφίστε το αγαπημένο σας συγκρότημα μέχρι τις 20 Ιανουαρίου και κερδίστε 2 δωρεάν εισητήρια για το μεγάλο event «Design Your Personal Life» στο Fuzz. Προσκλήσεις για το μεγάλο event θα μπορείτε να κερδίσετε και από τα καταστήματα Multirama.

Φιλανθρωπικός σκοπός του event

Επιπλέον, η HP θα συνεισφέρει σε φιλανθρωπία στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό « Μέριμνα» www.merimna.org.gr, το συνολικό ποσό των 10.000 ευρώ ποσό που συγκεντρώθηκε από τις πρώτες 10.000 ψήφους.


Tags: Μουσική, διαγωνισμός, HP, Fuzz.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top