Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Java Developer Day

Διάφορα άρθρα » Ανακοινώσεις - 19/02/2008

Η Sun Microsystems, η εταιρία που δημιούργησε την τεχνολογία Java, το λειτουργικό σύστημα Solaris και είναι ο μεγαλύτερος πάροχος κώδικα ανοιχτού λογισμικού παγκοσμίως, σε συνεργασία με το Athens Information Technology (AIT) ανακοινώνει τη διοργάνωση της ημερίδας Java Developer Day την Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 09:00.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του AIT στο 0,8 χλμ. της Λεωφόρου Μαρκοπούλου στην Παιανία και απευθύνεται σε όλους εκείνους που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας Java από την καλύτερη ομάδα Java σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για την ομάδα ευαγγελιστών της Java από την Sun Microsystems, Inc. στην Αμερική, ενώ ειδικός προσκεκλημένος στην εκδήλωση θα είναι και ένας από τους θεωρούμενους guru της Java παγκοσμίως, ο Dr Heinz M. Kabutz, συγγραφέας του έγκυρου Java Specialists’ Newsletter. Επιπλέον, προσκλεκλημένος από το JHUG είναι ο κ. Πάρις Αποστολόπουλος, Java Champion.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Για δηλώσεις συμμετοχής στην εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα http://gr.sun.com/sunnews/events/2008/java_tech_days/ .

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης της ημερίδας καθώς και δωρεάν DVD με εργαλεία Java. Επιπλέον, προσφέρεται δωρεάν χώρος πάρκινγκ ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα κληρωθούν αναμνηστικά δώρα Java.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, η ομάδα των ευαγγελιστών της Sun θα απαντάει σε ερωτήματα των συμμετεχόντων και θα έχει τη δυνατότητα συζήτησης και επεξήγησης διαφόρων τεχνικών θεμάτων σχετικά με την τεχνολογία Java.


Tags: java, sun, open source, AIT, Jave Developer Day, Πάρις Αποστολόπουλος, papo.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top