Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Τέσσερα νέα μοναδικά διεθνή κανάλια από την ON TELECOMS

Τεχνολογία » Internet και ISPs » Εταιρείες - 28/02/2008

Η On Telecoms συνεχίζει να εμπλουτίζει το περιεχόμενο της τηλεόραση της. Χάρις στην συμφωνία με την Fox και το Discovery, oι συνδρομητές της On Telecoms μπορούν να απολαύσουν τέσσερα νέα διεθνή κανάλια εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Τέσσερα νέα μοναδικά διεθνή κανάλια από την ON TELECOMS

Baby TV: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα κανάλι για μωρά και παιδιά σε προσχολική ηλικία. Το κανάλι εκπέμπει στα αγγλικά σε συνεχή μετάδοση χωρίς διαφημίσεις. Προγράμματα, παιχνίδια, τραγούδια και δραστηριότητες δίνουν την ευκαιρία στο μωρό σας να παίξει, να διασκεδάσει και να εξοικειωθεί με μια ξένη γλώσσα.

Discovery Civilisation: Τα προγράμματα αυτού του καναλιού σας επιτρέπουν να ξεφυλλίσετε τις σελίδες της Ιστορίας, να μελετήστε πρόσωπα και γεγονότα που συνετέλεσαν στη διαμόρφωση της σύγχρονης Κοινωνίας, ενώ παράλληλα σας αφήνει να ανακαλύψετε άλλους πολιτισμούς, αρχαίους αλλά και σύγχρονους.

Discovery Science: Μέσα από μια πληθώρα προγραμμάτων και ντοκιμαντέρ, το κανάλι αυτό σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις επιστημονικές εξελίξεις και να γίνετε συνεπιβάτες σ’ ένα μαγικό ταξίδι από την προϊστορία μέχρι τα τελευταία επιτεύγματα της γνώσης και της τεχνολογίας.

Discovery Travel & Living: Ένα κανάλι παράθυρο στον παγκόσμιο τρόπο ζωής. Ταξίδια στο εξωτερικό που θα αποτελέσουν έμπνευση για διακοπές, για μια νέα ζωή, για ένα δεύτερο σπίτι, για νέες μαγειρικές, για νέους τρόπους διακόσμησης.

Οι συνδρομητές της On Telecoms θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν αυτά τα κανάλια με μια μικρή μηνιαία συνδρομή (δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα).

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το 13801ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ontelecoms.com


Tags: On Telecoms, Fox, Discovery, science.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top