Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Οι ΩΡΙΩΝΕΣ στο KΥΤΤΑΡΟ live

Πολιτισμός και πολιτιστικές εκδηλώσεις » Μουσική » Νέα - 20/03/2008

Mε ξεχωριστό ενδιαφέρον αναμένεται την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008 στις 10 το βράδυ στο ιστορικό κλαμπ Κύτταρο (Ηπείρου 48 και Αχαρνών), η ζωντανή παρουσίαση του καινούργιου CD Οριακή διαδρομή που ηχογράφησε πρόσφατα το ροκ συγκρότημα Ωρίωνες.

Οι   ΩΡΙΩΝΕΣ στο KΥΤΤΑΡΟ live
Εκτός από τον καινούργιο ροκ ήχο, το γκρουπ έχει μια θαυμάσια τραγουδίστρια την δεκαενιάχρονη Τζίνα Αβραμίδου, κόρη του κιθαρίστα του συγκροτήματος Βασίλη Αβραμίδη καθώς και έναν ανερχόμενο καινούργιο κιθαρίστα, τον δεκατετράχρονο μαθητή του Μουσικού Γυμνασίου Αλίμου Τάσο Αβραμίδη, γυιό επίσης του Βασίλη.

Και τα δύο παιδιά έχουν βάλει τον ενθουσιασμό και την φρεσκάδα τους, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ Γιάννης Νικολάου (μπάσο) Πόλις Αδαμαντόπουλος (όργανο) και Σάκης Αβραμίδης (ντραμς) έδεσαν άψογα σαν σύνολο παρουσιάζοντας έναν πραγματικά σημερινό ροκ ήχο.

Θα είναι μια ξεχωριστή βραδιά, όπου θα είναι καλεσμένα πολλά άτομα του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου. Ως γκεστ  σταρ  θα εμφανιστουν ο  Μάνος Ξυδούς των Πύξ-Λαξ και το σχήμα Διπλό Ντουέτο + Υγρόν Πυρ.

Πριν από το Κύτταρο, οι φίλοι του συγκροτήματος  είχαν  την ευκαιρία να τους δουν και πάλι, σε  μια νέες συναυλίες που έδωσαν  :

      -   το Σάββατο 23-2-2008 και ώρα 8μμ..στην κεντρική πλατεία του    Μοσχάτου στα πλαίσια των καθιερωμένων εκδηλώσεων της Αποκριάς.

    * την Παρασκευή 29 -2-2008 και  ώρα 8 μμ.  και πάλι στον ίδιο χώρο.
    * Την  Παρασκευή 29 -2-2008 και  ώρα 11 μμ. στο  κέντρο  ΑΤΗΕNS VIEW στο Γαλάτσι σε μια εκδήλωση της τοπικής εφημερίδας  ΗΧΩ του Γαλατσίου.
    * Την Κυριακή 2-3-2008 στο κλειστό  γυμναστήριο του A’ Λυκείου  Γλυφάδας στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου από όπου και οι φωτογραφίες.

  Τους Ωρίωνες παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και επικοινωνιολόγος  Πέτρος  Καντιάνης. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μπείτε  στο site του συγκροτήματος (  www.oriones.gr) ,όπου μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια  ,να δείτε video clip ,να δείτε φωτογραφίες και γενικά να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για την ιστορία του συγκροτήματος καθώς και όλα τα νέα του.
Tags: Κύτταρο, Ωρίωνες, παρουσίαση cd.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top