Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Η COSMOTE παραδίδει τα έσοδα από τα SMS της Πρωτοχρονιάς σε κοινωφελείς οργανισμούς

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 14/03/2008

Συνεχίζοντας έναν παραδοσιακό πλέον «θεσμό αγάπης» και αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον της για τα παιδιά σε κάθε γωνιά της χώρας, η COSMOTE διέθεσε για ένατη συνεχή χρονιά σημαντικό μέρος από το ποσό που συγκεντρώθηκε από τα Πρωτοχρονιάτικα SMS σε κοινωφελείς οργανισμούς για το παιδί, εκ των οποίων για πρώτη φορά τρεις κοινωφελείς οργανισμοί προέρχονται, από την ελληνική περιφέρεια.

Το συνολικό ποσό των 300.000 ευρώ διατέθηκε για το 2008 στους κοινωφελείς οργανισμούς, «Ανοιχτή Αγκαλιά» των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής, Εταιρία Προστασίας Σπαστικών, ΕΛΕΠΑΠ, Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια - Φλόγα, Φίλοι του Κέντρου Περίθαλψης των Παιδιών “Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ” Θεσσαλονίκης και στο Κέντρο Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής & Αποκατάστασης Ν. Πρέβεζας. Επιπλέον, για έβδομη συνεχή χρονιά η COSMOTE προσέφερε το ποσό που προοριζόταν για τα επιχειρηματικά δώρα των Χριστουγέννων σε έναν κοινωφελή οργανισμό για το παιδί, που για το 2008 ήταν το Κέντρο Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Λέσβου «H ΚΥΨΕΛΗ».

Η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της COSMOTE, κ. Μαριλένα Φατσέα, αφού εξήρε το έργο των φορέων που φροντίζουν για την υγεία και την προστασία του παιδιού, ανέφερε: «Η COSMOTE, με τη βούληση να σταθεί στο πλευρό των παιδιών στην Αθήνα, και στην ελληνική περιφέρεια εδώ και εννέα χρόνια καταφέρνει να προσφέρει μέσα από το θεσμό αυτό, ελπίδα και ανακούφιση στα παιδιά και τις οικογένειες τους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, έχοντας υποστηρίξει στο διάστημα αυτό συνολικά 14 σωματεία. Στόχος μας είναι με την ίδια συνέπεια να συνεχίσουμε να στηρίζουμε το μέλλον των παιδιών, με πράξεις που έχουν απτά αποτελέσματα για την κοινωνία και το περιβάλλον, και με αίσθημα ευθύνης σε κάθε δράση και πρωτοβουλία μας εντός και εκτός συνόρων».

Σημειώνεται ότι κατά τη περσινή απονομή των Αριστείων Κοινωνικής Προσφοράς που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), ο «Θεσμός Αγάπης – SMS Πρωτοχρονιάς» που εντάσσεται στο πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας, απέσπασε αριστείο, επιβεβαιώνοντας την αποτελεσματικότητα των δράσεων της COSMOTE για την προστασία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του παιδιού.


Tags: Cosmote, sms.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top