Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Νέα UPS από την APC

Τεχνολογία » Hardware - 31/03/2008

Η APC, κορυφαία εταιρεία στον κόσμο παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ισχύος και ψύξης, παρουσίασε τα μοντέλα προστασίας ισχύος Smart UPS RT 15kVA και 20kVA για εγκαταστάσεις rack ή tower σε μέγεθος 12U για εξοικονόμηση χώρου.

Το νέο UPS προσφέρει στους χρήστες ευέλικτη ηλεκτρική διάταξη σύνδεσης σε είσοδο/ έξοδο 1:1, 3:1 ή 3:3, χωρίς να είναι απαραίτητη η επανασύνδεση του server room ή του network closet. Η APC αναμένει τα νέα μοντέλα να προσελκύσουν επαγγελματίες από τον χώρο της πληροφορικής και των εγκαταστάσεων, οι οποίοι διαχειρίζονται server rooms, server closets και data center μικρού και μεσαίου μεγέθους, τα οποία χρησιμοποιούν υψηλής πυκνότητας και κρίσιμης σημασίας εφαρμογές. Για παράδειγμα, όταν εφαρμόζονται μαζί τα νέα προϊόντα Smart-UPS RT της APC μπορούν να βοηθήσουν τα στελέχη των τμημάτων πληροφορικής και δικτύων να προστατέψουν τον όλο και πιο δημοφιλή εξοπλισμό Power over Ethernet (PoE) κατά της υπερφόρτωσης, της διακοπής και της απότομης αύξησης της ισχύος. Η APC αναμένει επίσης ότι τα μοντέλα Smart-UPS RT θα έχουν σημαντικό ρόλο ως πηγή προστασίας ισχύος στους νέους servers υψηλής απόδοσης που κερδίζουν την αποδοχή της αγοράς ως αποτέλεσμα της τάσης των server για virtualization.

Τα νέα μοντέλα προσφέρουν βελτιωμένη ικανότητα προσαρμογής, διαθεσιμότητα, δυνατότητα διαχείρισης και συντήρησης δοκιμάζονται και πιστοποιούνται για χρήση στα πλαίσια της αρχιτεκτονικής InfraStruXure® της APC. Τα νέα μοντέλα Smart-UPS της APC μπορούν να υποστηρίξουν εφαρμογές, όπως υψηλής πυκνότητας racks, χρησιμοποιώντας blade servers, καθώς και συστήματα ιατρικής απεικόνισης και διαγνωστικής, τηλεφωνία VoIP/IP, μηχανήματα βιομηχανικής χρήσης, RFID και εξοπλισμό αποθήκευσης. Τα Smart-UPS RT 15kVA και 20kVA αποτελούν βελτιωμένες και συμβατές εφαρμογές με ποικίλα λειτουργικά συστήματα και πλατφόρμες διαχείρισης δικτύου.

Σημαντικά χαρακτηριστικά είναι τα ακόλουθα:

Δυνατότητα προσαρμογής:

● Υψηλής πυκνότητας σχέδιο σε μέγεθος 12U που συμβάλλει στην εξοικονόμηση πολύτιμου χώρου.

● Δυνατότητα διάταξης ως μονό ή τριών φάσεων σύστημα προσφέροντας ευέλικτες ηλεκτρικές διατάξεις.

● Μεταβλητό σχήμα που επιτρέπει διάταξη σε rack ή tower.

Διαθεσιμότητα:

● Hot-swappable μπαταρία και ανεμιστήρες συστήματος που εξασφαλίζουν αδιάκοπτη λειτουργία.

● Η είσοδος dual mains αυξάνει τη διαθεσιμότητα επιτρέποντας στο UPS να συνδεθεί με δύο

χωριστές πηγές ισχύος.

● Ο ευφυής φορτιστής 3kW ανιχνεύει αυτόματα την προσθήκη μπαταριών Smart-UPS και προσαρμόζει την τάση φόρτισης για ταχύτερη επαναφόρτιση.

Δυνατότητα διαχείρισης:

● Πακέτο λύσεων διαχείρισης που επιτρέπει τη διάταξη σε UPS και κάνει διάγνωση από απόσταση ή επιτόπου (on-site).

● Οθόνη LCD που ανακοινώνει την κατάσταση του UPS για ταχύτερη διάγνωση και έλεγχο.

Δυνατότητα συντήρησης:

● Οθόνες οι οποίες αντικαθιστώνται επιτόπου και επιτρέπουν την άμεση σύνδεση, η οποία δίνει τη δυνατότητα γρήγορης εγκατάστασης νέου εξοπλισμού πληροφορικής.

● Σύνδεση που αφαιρείται και η οποία δίνει τη δυνατότητα γρήγορης, εύκολης και αξιόπιστης εγκατάστασης σε οποιαδήποτε υπάρχουσα μορφή σύνδεσης.

Η οικογένεια Smart-UPS RT προσφέρει επίσης ευρεία γκάμα εναλλακτικών λύσεων και σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν επιπρόσθετα αντικείμενα, όπως εξωτερικές μπαταρίες, εξωτερικές μονάδες διανομής ισχύος, NetShelter® racks και enclosures, service bypass panels, APC Global Services που προσφέρουν onsite συντήρηση και δυνατότητες διαχείρισης. Όλες οι μονάδες προσφέρονται με δυνατότητα διαχείρισης από απόσταση, με το λογισμικό παρακολούθησης και διαχείρισης PowerChute της APC. Επιπλέον, η κεντρική διαχείριση του Smart-UPS RT χρησιμοποιεί απλά τον InfraStruXure Manager της APC καθώς και άλλα εργαλεία διαχείρισης server, όπως ο LAN Manager της Intel, και άλλα παρόμοια εργαλεία των HP, IBM, Sun, Cisco και άλλων εταιρειών παροχής hardware.

Τα μοντέλα Smart-UPS RT 15kVA και 20kVA θα είναι διαθέσιμα αργότερα, αυτόν τον μήνα από μία ευρεία γκάμα καναλιών στα οποία περιλαμβάνονται μεταπωλητές, προμηθευτής και υπεύθυνος διανομής σε όλο τον κόσμο εκτός από τη Βόρειο Αμερική και Ιαπωνία.


Tags: ups, rack, apc, smart-ups, HP, IBM, Sun, Cisco.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top