Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Η τεχνολογική εξέλιξη των κινητών ενισχύει το social networking

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 31/03/2008

Αυτή την χρονιά θα δούμε την διαδικτυακή πλοήγηση των κινητών τηλεφώνων να απογειώνεται και να επιτυγχάνει καινοτομίες, φέρνοντας επαναστατικούς τρόπους στην επικοινωνία και την κοινωνικότητα μας.

Η Sony Ericsson, μέσα από ανεξάρτητη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χώρες της Ευρώπης, διαπίστωσε μεγάλη αύξηση της επισκεψιμότητας του διαδικτύου μέσω των κινητών τηλεφώνων. Τα ευρήματα της έρευνας αποκαλύπτουν πως το 45% των χρηστών κινητών τηλεφώνων, ηλικίας 15-24, έχει πρόσβαση στο internet μέσα από το κινητό του τους τελευταίους έξι μήνες με μέσο χρόνο πλοήγησης τα 12 λεπτά σε καθημερινή βάση . Αναλογία που αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς, δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες να επισκέπτονται τα blogs τους, τις social network σελίδες τους και τους φίλους τους όποτε το επιθυμούν.

Πάνω από το 25% των νέων της Ευρώπης έχει στην κατοχή του ένα 3G κινητό τηλέφωνο , ποσοστό που σημείωσε μόνο μέσα σε ένα χρόνο αύξηση 11%. Δεδομένου ότι αυτό το ποσοστό αναμένεται να αυξηθεί, είναι ολοφάνερο ότι οι νέοι της Ευρώπης καλλιεργούν το virtual lifestyle τους.

Εξέλιξη του mobile internet

Ο κος Αντώνης Μπαρούνας, Γενικός Διευθυντής της Sony Ericsson για Ελλάδα, Βαλκάνια και Κύπρο, δήλωσε: «Το όραμα της Sony Ericsson για το 2008 είναι να παρέχει πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλους, ανά πάσα στιγμή όπου και αν βρίσκονται».

«Ο συνδυασμός της προσιτής τιμής της τεχνολογίας των κινητών, η υψηλή ταχύτητα πρόσβασης (HSDPA) και η ζήτηση των web κινητών, μας δίνει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι την χρονιά αυτή το web θα περάσει από τους προσωπικούς υπολογιστές στα κινητά τηλέφωνα».

«Το K660i της Sony Ericsson επιτρέπει στους νεαρούς κατόχους κινητών να επικοινωνούν με τους φίλους τους όπου και αν βρίσκονται και την χρονική στιγμή που αυτοί επιθυμούν».

Ο Brian Kealy, εκπρόσωπος της Windows Live και MSN σχολίασε: " Θέλουμε να κάνουμε την σύνδεση με το Windows Live Messenger και Windows Live Hotmail, όσο το δυνατόν πιο εύκολη γίνεται είτε από τον υπολογιστή τους είτε από το κινητό τους. Μπορείς να απολαμβάνεις όλα τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρει το PC στο κινητό σου και να συνεχίζεις να είσαι μέλος ενός από τα μεγαλύτερα social network με περισσότερά από 294 εκατομμύρια χρήστες Windows Live Messenger παγκοσμίως».

Ως αποτέλεσμα της αύξησης της online επισκεψιμότητας, οι νέοι της Ευρώπης εξακολουθούν να ενστερνίζονται τις νέες social media εφαρμογές και τεχνολογίες, με το 42% των χρηστών του διαδικτύου να επικοινωνούν μέσα από αυτά τα site τουλάχιστον μια φορά το μήνα, δαπανώντας 10% περισσότερο χρόνο «σερφάροντας» παρά βλέποντας τηλεόραση .

To απόλυτο εργαλείο για social networking

Το νέο K660i της Sony Ericsson συνδυάζει τα online δίκτυα και την επικοινωνία στην πραγματική ζωή, ώστε οι χρήστες να μπορούν να έχουν συνεχή επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα παντού και πάντα.

Η επικοινωνία σε εικοσιτετράωρη βάση για τους λάτρεις του internet είναι απαραίτητη και η δυνατότητα να τσεκάρουν το Hotmail τους ή να κάνουν chat μέσω του Windows Live Messenger είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στα web κινητά. Το νέο K660i της Sony Ericsson με την τεχνολογία HSDPA επιτρέπει στους χρήστες να επισκέπτονται τα αγαπημένα τους sites εν κινήσει, ενώ με την λειτουργία ”pan and zoom” η πλοήγηση γίνεται εύκολη υπόθεση.

Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν το κοντινότερο σινεμά χρησιμοποιώντας το MSN, και με το ειδικό αξεσουάρ GPS, να το εντοπίσουν στον χάρτη MSN, να κάνουν cut-and-paste το link σε ένα email, να το στείλουν στους φίλους τους και να τους προσκαλέσουν στο σημείο που βρίσκονται.

Σερφάρετε, φωτογραφίστε και μοιραστείτε

Το K660i αντικατοπτρίζει τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Σε δυο χρώματα λευκό με πράσινο και μαύρο με κόκκινο, που δεν είναι απλά στιλιστικές προτάσεις – η μεγάλη οριζόντια οθόνη και τα ειδικά πλήκτρα συντόμευσης web διευκολύνουν την πλοήγηση. Οι καταναλωτές είναι πάντα ένα click μακριά από τις ιστοσελίδες τους, τα bookmarks τους ή την μηχανή αναζήτησης.

Το upload στο MSN Spaces ή στο δικό σου blog είναι εξίσου γρήγορο και εύκολο με το K660i. Η φωτογραφική κάμερα των 2.0 megapixel πραγματοποιεί τέλειες λήψεις, και κάνει την αποστολή των φωτογραφιών ακόμα πιο άμεση.

Σερφάροντας με το νέο K660i της Sony Ericsson παίρνετε μια πρώτη γεύση από το μέλλον!


Tags: social networking, sony ericsson, msn, k660.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top