Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Misuse - Misuse

Πολιτισμός και πολιτιστικές εκδηλώσεις » Μουσική » Νέα - 03/04/2008

Την Τετάρτη 9 Απριλίου κυκλοφορεί το ντεμπούτο CD των Misuse με τίτλο το όνομα τους. Για τους φίλους της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής αυτό είναι ένα, ήδη, πολυαναμενόμενο άλμπουμ. Κι ας είναι μόλις το ντεμπούτο τους.

Misuse - Misuse
Ο όρος post-heavy rock φαντάζει «λίγος» για να περιγράψει τον ιδιαίτερο κιθαριστικό ήχο των Misuse που εμπλουτίζεται με βιολί, βιόλα, τσέλο, πιάνο, Ηammond organ, τσελέστα, βιμπράφωνο κι ένα ωραιότατο vintage Oberheim synth. Γενικά δεν χρησιμοποιήθηκε κανένα όργανο plug in και καμία εξομοίωση, σε ένα εκρηκτικό ντεμπούτο που οι φίλοι του συγκροτήματος περίμεναν εδώ και καιρό.

Η επίσημη live παρουσίαση του άλμπουμ θα γίνει στο ΚΥΤΤΑΡΟ την Τρίτη 6 Μαΐου!

Τους Misuse αποτελούν οι:
Δημήτρης Πατσαρός (κιθάρα), Τίτος Μοσχάκης (κιθάρα), Κώστας Στεργίου (πληκτροφόρα, τσελέστα, βιμπράφωνο), Σταύρος Μαραγκός (μπάσο) και Nid (ντραμς).

Παρά το νεαρό της ηλικίας τους (μέσος όρος 27 χρονών) έχουν εντυπωσιακό βιογραφικό. Ενεργό συναυλιακά group, σχηματίστηκε το 2001 και από τότε έχει δώσει πολυάριθμες συναυλίες στην Αθήνα αλλά και σε επαρχιακές πόλεις με σημαντικότερο claim to fame το ότι οι ίδιοι οι Mogwai τους επέλεξαν σαν support act στην συναυλία που έδωσαν στην Αθήνα τον Απρίλιο του 2003. Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή. Έκτοτε άνοιξαν συναυλίες για 11th Dreamday (2006), Crippled Black Phoenix (2007), με αποκορύφωμα το μόλις πρόσφατο opening act στη συναυλία των A Silver Mt Zion στο ΚΥΤΤΑΡΟ στις 30 Μαρτίου, από όπου και οι κριτικές που παρατέθηκαν στην αρχή του δελτίου τύπου.

Πριν την ηχογράφηση του ντεμπούτου τους συμμετείχαν σε 4 συνολικά συλλογές: Mad Athens Presents Pop Scene 01 (Rubber), Civil Cinder Regalia Vol. 1 (Tobruk records), In the Junkyard Vol. 1 (Spinalonga records), In the Junkyard Vol. 3 (Spinalonga records). 

Στο άλμπουμ συμμετέχουν: Επίκουρος Τριανταφυλλίδης (βιολί), Δημήτρης Παπαγιαννάκις (βιολί), Στάμος Σέμσης (βιόλα), Αθηνά Γιατρά (βιόλα) και Αίγλη Δράκου (τσέλο).

Ενορχήστρωση εγχόρδων: Κώστας Στεργίου

Οι ηχογραφήσεις και οι μίξεις του δίσκου έγιναν το  φθινόπωρο του 2007 και τον χειμώνα του 2008 στο Unreal studio. To mastering έγινε στη Sweetspot productions από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο, τον Μάρτιο του 2008. 
Tags: misure, unreal studio, puzzlemusik.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top