Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Νέοι server και Λύσεις Διαχείρισης Πελατών (CRM) από την ΗΡ

Τεχνολογία » Hardware - 03/04/2008

Η HP ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση δύο ProLiant server χαμηλού κόστους και χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας καθώς και μια ανανεωμένη σειρά βελτιωμένων λύσεων διαχείρισης πελατών (CRM) με στόχο να βοηθήσει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να μειώσουν το λειτουργικό τους κόστος , να ενισχύσουν την ασφάλεια των δεδομένων και να διαχειριστούν πιο αποτελεσματικά τις σχέσεις με τους πελάτες τους.

Προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των μεσαίων επιχειρήσεων για επένδυση σε νέες τεχνολογίες ειδικά σε θέματα διαχείρισης πελατών και ασφαλούς μεταγωγής δεδομένων σε μεγάλες αποστάσεις, η HP παρουσίασε τους ProLiant server BL260c G5 και DL120 G5, συστήματα CRM αυξημένων δυνατοτήτων, εργαλεία διαχείρισης για περιβάλλον Linux καθώς και τεχνολογία απομακρυσμένης πρόσβασης.

HP ProLiant: Προσιτό κόστος και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

Ο ProLiant BL260c G5 αποτελεί τον πιο οικονομικό blade server της κατηγορίας από πλευράς κόστους και κατανάλωσης ενέργειας. Ο BL260c κοστίζει 20% λιγότερο και καταναλώνει 64% λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με οποιονδήποτε άλλον blade sever στην αγορά. Ο BL260c, που συνδυάζεται με τους βραβευμένους BladeSystem c3000 και c7000 της HP, είναι σχεδιασμένος για υποκαταστήματα και απομακρυσμένες εγκαταστάσεις με περιορισμένο ή virtual εξοπλισμό. Υποστηρίζει CRM, ERP, εφαρμογές βάσεων δεδομένων, διαδικτυακές εφαρμογές, υπηρεσίες διαχείρισης και εκτύπωσης αρχείων και επεξεργασία υψηλών επιδόσεων.

Ο νέος ProLiant DL120 G5 είναι ο πιο οικονομικός ProLiant server για rack και προσφέρει αποτελεσματική διαχείριση εργασιών σε μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις. Ο DL120 μονού επεξεργαστή διαθέτει την τελευταία τεχνολογία Intel® Xeon®.

Νέες Βελτιωμένες Διαμορφώσεις CRM

Η HP ενσωμάτωσε τους server επόμενης γενιάς και την τεχνολογία αποθήκευσης δεδομένων στις μεσαίου μεγέθους Microsoft® Dynamics CRM διαμορφώσεις οι οποίες είναι πιστοποιημένες από την HP, μειώνοντας θεαματικά τον χρόνο εγκατάστασης, υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο μία πελατο-κεντρική επιχειρηματική στρατηγική. Επιπλέον, οι νέες διαμορφώσεις Oracle® Siebel CRM Professional Edition, εγκεκριμένες από την Oracle, προσφέρουν στις μεσαίες επιχειρήσεις μια οικονομική και εύχρηστη λύση.

Mobile security για μεσαίες επιχειρήσεις

Η HP ανακοίνωσε επίσης την διάθεση της HP Secure Remote Access που βοηθάει τις μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις να αυξήσουν τις πωλήσεις τους χάρη στη δυνατότητα εύκολης, ασφαλούς και ολοκληρωμένης πρόσβασης σε κρίσιμα δεδομένα της επιχείρησης από οποιοδήποτε σημείο, οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου

Διαθεσιμότητα και τιμές

Όλα τα ανωτέρω προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις είναι ήδη διαθέσιμα. Οι τιμές του HP ProLiant BL260c G5 ξεκινούν από €1.030 και του HP ProLiant DL120 G5 από €645. Για τις τιμές των λύσεων CRM μπορείτε να απευθυνθείτε στο δίκτυο της HP. Οι τιμές διαμορφώνονται με βάση τον αριθμό των χρηστών και τις απαραίτητες επιδόσεις του συστήματος.


Tags: HP, ProLiant, Server, CRM.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top