Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

10 χρόνια COSMOTE

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 04/04/2008

Δέκα χρόνια επιτυχημένης εμπορικής λειτουργίας συμπληρώνει στις 6 Απριλίου η COSMOTE, η κορυφαία εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα και ο πάροχος με την ισχυρότερη παρουσία σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

10 χρόνια COSMOTE

Η COSMOTE, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της τον Απρίλιο του 1998, πέντε χρόνια μετά τους ανταγωνιστές της, με στόχο να κάνει την κινητή τηλεφωνία προσιτή σε όλους τους Έλληνες. Με ανταγωνιστική εμπορική πολιτική, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και έχοντας αναπτύξει ταχύτατα ένα άρτιο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο που έφερε την κινητή τηλεφωνία ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, η εταιρία κατόρθωσε να κερδίσει σε χρόνο-ρεκόρ την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και να καταλάβει την πρώτη θέση στην προτίμηση των Ελλήνων.

Ξεκινώντας με μόλις 550 σταθμούς βάσης το 1998, η COSMOTE κάλυψε ήδη από το 2000, σχεδόν το 100% του ελληνικού πληθυσμού, ενώ ήταν η πρώτη που κάλυψε τις θαλάσσιες οδούς της χώρας. Τα δέκα αυτά χρόνια, το δίκτυο της COSMOTE έχει διεκπεραιώσει με επιτυχία και άριστη ποιότητα 83,5 δισ. κλήσεις, 82 δισ. λεπτά ομιλίας και 50 δισ. SMS.

Η καινοτομία και οι σημαντικές πρωτιές στην ελληνική αγορά χαρακτηρίζουν την επιτυχημένη πορεία της COSMOTE, που από τις πρώτες εταιρίες στην Ευρώπη, εγκατέστησε πανελλαδικό δίκτυο GPRS και διέθεσε ευρυζωνικές υπηρεσίες HSDPA, ενώ στην εποχή της σύγκλισης των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, η COSMOTE και πάλι πρώτη και πολύ πριν τον ανταγωνισμό, διέθεσε πακέτα ευρυζωνικών υπηρεσιών (ADSL) σε συνδυασμό με υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, δήλωσε: «Σήμερα, δέκα χρόνια μετά το ξεκίνημά της και με την καταλυτική συμβολή των ανθρώπων της, η COSMOTE, προβάλλοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα εκτός συνόρων, αποτελεί έναν πολυεθνικό Όμιλο με τη δυναμικότερη παρουσία στη ΝΑ Ευρώπη των 46 εκατομμυρίων ανθρώπων, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη 15,5 εκατομμυρίων πελατών. Η σταθερή πορεία ανάπτυξης που ακολουθεί σε όλες τις αγορές, το συγκριτικό πλεονέκτημα που της προσδίδει ο Όμιλος ΟΤΕ και η μέχρι σήμερα πορεία της, επιτρέπουν στην COSMOTE να θέτει συνεχώς υψηλότερους στόχους».


Tags: Cosmote, ΟΤΕ, HSDPA, ADSL, GPRS.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top