Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Πολλαπλασιάστε τη λειτουργικότητα με το LG KF700

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 07/04/2008

Η LG Electronics, παγκόσμια δύναμη στην τεχνολογία και το design στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας, ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα του LG KF700, του νέου multimedia τηλεφώνου που συνδυάζει τρεις μεθόδους εισαγωγής δεδομένων με στόχο τη δημιουργία ενός πρωτοποριακού interface που παρέχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες.

Το LG KF700, το πρώτο τηλέφωνο με 3 διαφορετικές μεθόδους εισαγωγής δεδομένων, ενσωματώνει οθόνη touch-screen τριών ιντσών, αναλογικό πληκτρολόγιο και πλοηγό (ρόδα συντομεύσεων). Κάθε μία από αυτές τις μεθόδους εισαγωγής δεδομένων ανταποκρίνεται στις λειτουργίες εκείνες στις οποίες αποδίδει ταχύτερα, δημιουργώντας έτσι ένα απόλυτα εύχρηστο interface. Έτσι επιτυγχάνεται η άμεση προσβασιμότητα σε όλες τις λειτουργίες που διαθέτει το KF700.

O Skott Ahn, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι καταναλωτές μας είπαν ότι ήθελαν ένα τηλέφωνο με πολλές multimedia υπηρεσίες, αλλά χωρίς να χάνουν το χρόνο τους ψάχνοντας στο μενού. Έτσι δημιουργήσαμε το LG KF700 βασιζόμενοι στη διορατικότητά τους» και συνέχισε «Εσωτερικές έρευνες έδειξαν ότι οι multimedia υπηρεσίες ενός κινητού μένουν συχνά αχρησιμοποίητες όταν δεν είναι εύκολα προσβάσιμες. Μάλιστα σε πολλά τηλέφωνα, αυτές οι υπηρεσίες είναι βαθιά κρυμμένες στο μενού και απαιτούν πολύ χρόνο και κόπο για να βρεθούν. Το LG KF700, με το εύχρηστο interface που διαθέτει και τις πολλαπλές μεθόδους εισαγωγής δεδομένων, ελαχιστοποιεί τα ατέλειωτα αυτά μενού».

Η LG έχει πλέον καθιερωθεί ως πρωτοπόρος στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας με τεχνολογία αφής. To LG KF700, με την τριών ιντσών οθόνη αφής που διαθέτει, εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, ενώ η αναλογία των διαστάσεών της το καθιστά ιδανικό για να βλέπει κανείς ταινίες ή να σερφάρει στο Internet. Από την κύρια οθόνη του τηλεφώνου οι χρήστες μπορούν να επεξεργάζονται εύκολα, με το άγγιγμα του δακτύλου, λειτουργίες όπως ημερολόγιο, ατζέντα και σημειωματάριο. Η μεγάλη οθόνη αφής εξασφαλίζει ένα ευπροσάρμοστο on-screen interface και απαλλάσσει του χρήστες από τα προκαθορισμένα πλήκτρα.

Ο πλοηγός (ρόδα συντομεύσεων) στην πίσω πλευρά του τηλεφώνου επιτρέπει την ταχεία πλοήγηση ανάμεσα σε 6 επιλεγμένες από το χρήστη λειτουργίες, μέσω ενός εικονικού πλήκτρου στην οθόνη, εξοικονομώντας χρόνο από την «περιήγηση» στο μενού. Αυτό μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή, από οποιαδήποτε εφαρμογή, όχι μόνο όταν το τηλέφωνο είναι σε αναμονή. Ο πλοηγός μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για περιήγηση σε ιστοσελίδες ή e-mail, για αναπροσαρμογή του ήχου και για κάθε άλλη λειτουργία στην οποία αποδίδει καλύτερα.

Τα περισσότερα νέα τηλέφωνα αφής που κυκλοφορούν, δε διαθέτουν πλέον παλαιότερες λειτουργίες όπως το αναλογικό πληκτρολόγιο. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τους καταναλωτές της LG, οι χρήστες εξακολουθούν να θέλουν αυτή τη λειτουργία, όχι μόνο επειδή είναι εξοικειωμένοι με αυτή, αλλά κυρίως επειδή απλοποιεί τη διαδικασία κλήσης και είναι ιδανικό για την πληκτρολόγηση κειμένου. Για το λόγο αυτό, η LG ενσωμάτωσε στο LG KF700 ένα slide-down αναλογικό πληκτρολόγιο.

Χρησιμοποιούμενες σε συνδυασμό, οι μέθοδοι εισαγωγής δεδομένων του LG KF700 γίνονται ακόμη πιο αποτελεσματικές. Η πλοήγηση στο Internet με τη μεγάλη οθόνη αφής, γίνεται πιο αποτελεσματική καθώς υπάρχει δυνατότητα μεγέθυνσης της ιστοσελίδας μέσω του πλοηγού (ρόδα συντομεύσεων). Κατά την αποστολή γραπτών μηνυμάτων, το αναλογικό πληκτρολόγιο διαθέτει όλα τα γράμματα, ενώ τα συχνότερα χρησιμοποιούμενα σύμβολα αλλάζουν ανάλογα με τις συνήθειες των χρηστών.

Μία από τις πιο «δυνατές» multimedia υπηρεσίες του LG KF700 είναι ο απόλυτα ενημερωμένος πλοηγός Ιντερνετ που παρέχει πλήρη πρόσβαση σε Google, Blogs, Gmail, Χάρτες και YouTube. Η υποστήριξη δικτύων HSDPA 3G επιταχύνει την πλοήγηση στο διαδίκτυο και εξασφαλίζει τη δυνατότητα βιντεοκλήσης. Οι υπόλοιπες λειτουργίες περιλαμβάνουν MP3 player, MPEG4 video player, κάμερα 3 megapixel, δυνατότητα σύνδεσης Bleutooth και πολλές άλλες. Όλες αυτές οι multimedia υπηρεσίες παρέχονται σε μία λεπτή και κομψή συσκευή με καθαρές, μινιμαλιστικές γραμμές.

Η LG παρουσίασε το LG-KF700 στο GSMA Mobile World Congress στις 11 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη της Ισπανίας κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου. Το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στα τέλη Απριλίου.

1) Βασικές προδιαγραφές

- RF band: GSM 900/ 1800/ 1900 UMTS 2100

- Διαστάσεις: 102mm (Μ) x 51mm (Π) x 14.5mm (Π)

- Οθόνη: 240 x 480 pixels, 3.00″, 262K color

- Βάρος: 107g

- Μπαταρία: Li-Ion 800 mAh

2) Άλλα χαρακτηριστικά

- Φωτογραφική μηχανή: 3.2 MP, Auto focus, Digital x 4, Φλας

- Διαθέσιμη μνήμη: 120MB (TBD)

- Εξωτερική μνήμη: Micro SD

- Δυνατότητα επέκτασης μνήμης έως: 4GB

- Πρόσβαση σε Google, Blogs, Gmail, Χάρτες και YouTube

- MP3 player, MPEG4 video player, FM Radio

- Συνδεσιμότητα: USB V2.0 FS /PC Sync, Bluetooth V1.2, A2DP, BPP

- USB Mass Storage

- SMS/MMS/ Video MMS

- Βιντεοκλήση

- Πολυφωνικοί ήχοι

- Εγγραφή video


Tags: LG, LG electronics, multimedia, mms, camera, kf700.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

Σχόλια

  • ολα καλα με το αρθρο,το κινητο τελειο αμα ομως δουλευε κιολας θα ηταν ακομα καλυτερο.Το εχω δωσει για αντικατασταση στην LG Θεσσαλονικης εδω και 2 μηνες και ακομα τιποτα,ειναι απαραδεκτοι.Ευχαρηστω που το διαβασατε και προσεξτε απο που αγοραζετε κινητα.
    By: lefteris @ 02/06/2009

  • Αν θέλεις μπες στο forum να μας πεις τι ακριβώς έγινε....
    By: mrpc @ 03/06/2009

© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top