Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

PuzzleMusik live στο Κύτταρο

Πολιτισμός και πολιτιστικές εκδηλώσεις » Μουσική » Νέα - 07/05/2008

21 μήνες μετά από το ξεκίνημα της και με ήδη 11 κυκλοφορίες στο ενεργητικό της, η Puzzlemusik διοργανώνει τη πρώτη της LIVE βραδιά στο ΚΥΤΤΑΡΟ. Το line-up περιλαμβάνει (με σειρά εμφάνισης): George Kontrafouris Baby Trio, Socos & The Live Project Band, Μπάμπης Παπαδόπουλος.

PuzzleMusik live στο Κύτταρο
Οι πόρτες ανοίγουν στις 9.30 και η  συναυλία που θα διαρκέσει 3 ώρες θα ξεκινήσει στις 10.00 ακριβώς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
  • George Kontrafouris Baby Trio
    Το ξεκίνημα ανήκει στη νέα πρόταση του Γιώργου Κοντραφούρη. Ένα φρέσκο σχήμα που με το ένα πόδι πατάει στην jazz και με το άλλο στη rock κρατώντας όμως αποστάσεις και από τα δύο αυτά είδη μουσικής. Ο Κοντραφούρης αφού τελείωσε την  Φινλανδική του περιοδεία, παίζει τώρα σε ελληνικό έδαφος ακριβώς πριν φύγει για συμμετοχές σε φεστιβάλ στα Βαλκάνια αλλά και την Ευρώπη γενικότερα.
    Από τις 15 Μαΐου θα είναι διαθέσιμη και η νέα του κυκλοφορία: Το A New Snack είναι ένα συλλεκτικό cd με τρία νέα κομμάτια το οποίο θα κυκλοφορήσει σε 777 αριθμημένα αντίτυπα. Το cd θα διατίθεται μόνο με ταχυδρομική αντικαταβολή και μέσω του ηλεκτρονικού δισκοπωλείου www.playourmusic.net. Οι 20 πρώτοι που θα προσέλθουν στο Κύτταρο στις 15 Μαΐου παίρνουν το cd δώρο!
    Το George Kontrafouris Baby Trio αποτελούν οι: Γιώργος Κοντραφούρης (Hammond organ), Αλέξανδρος Βήχος (κιθάρα) και Βαγγέλης Κοτζάμπασης (ντραμς).

  • Socos & The Live Project Band
    Η συνέχεια ανήκει στους Socos & The Live Project Band. To box-set τους Kafka που βρέθηκε στις καλύτερες κυκλοφορίες του 2007 αποδείχτηκε γροθιά στο στομάχι της ελληνικής δισκογραφίας. Το συγκρότημα έκπληξη που μας συστήθηκε σχεδόν από το πουθενά επανέρχεται. Στις 15 Μαΐου το σχήμα – εκτός από το ήδη αγαπημένο μουσικό υλικό του Kafka* – θα παρουσιάσει για πρώτη φορά και λίγα κομμάτια από το νέο έργο τους που πρόκειται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Τους Socos & The Live Project Band αποτελούν οι: Socos (κιθάρα), Μαρία Λατσίνου (φωνή), Μαρίνος Τζιάρος (φωνή, κρουστά), Μπάμπης Αντωνάτος (κιθάρα), Νεκτάριος Κορδουμένος (μπάσο) και Δημήτρης Αντωνιάδης (ντραμς).
    (στις συναυλίες του σχήματος εκ των πραγμάτων απουσιάζει το φωτογραφικό υλικό του Παναγιώτη Λάμπρου και τα σκίτσα της Άλκηστις Σκαρλάτου που συναποτελούν το Kafka στην box-set μορφή του. Παρουσιάζεται όμως το video υλικό του Socos.)
  • Μπάμπης Παπαδόπουλος
    Μετά τις δύο αθηναϊκές συναυλίες του σε μικρότερο χώρο, το Μάρτιο που μας πέρασε, και αφού ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του σε Πάτρα, Άρτα, Ιωάννινα ο Μπάμπης Παπαδόπουλος επισκέπτεται ξανά την Αθήνα για να κλείσει τη βραδιά της 15ης Μαΐου στο ΚΥΤΤΑΡΟ.
    Με το πρόσφατο cd Σκηνές από ένα ταξίδι στις αποσκευές του ο Μπάμπης περνά μια πολύ δημιουργική φάση της μουσικής του ζωής, που βρίσκει μοναδικό πεδίο έκφρασης σε αυτές τις solo live εμφανίσεις του. Μέσα στο παίξιμο του, ακούς θραύσματα όλης της προηγούμενης πορείας του, την οποία έχει καταφέρει να μετουσιώσει σε κάτι πραγματικά καινούργιο και μοναδικά προσωπικό του.

Με αυτή τη βραδιά – γιορτή  στο ΚΥΤΤΑΡΟ η Puzzlemusik κλείνει τη δεύτερη σεζόν της. Από το Νοέμβριο του 2006 μέχρι σήμερα η Puzzlemusik κυκλοφόρησε τα εξής άλμπουμ:
  1. Χρήστος Αλεξόπουλος – Παραπούνες & Τριαφύνταλλα
  2. George Kontrafouris Trio – The Storyteller
  3. Socos & The Live Project Band – Kafka
  4. Yiannis Kassetas & The Funk Wizards – The Truth about the Alien Invasion in Egypt
  5. Hellenic Trio – Works of Greek Composers I
  6. Μπάμπης Παπαδόπουλος – Σκηνές από ένα ταξίδι
  7. Socos – Sub Breath, Outer Speech
  8. Poly Quartet – Perfumed Dreams
  9. Misuse – Misuse
  10. George Kontrafouris Baby Trio – A New Snack EP
  11. Σωτήρης Δεμπόνος – Film Musik EP (μόνο σε βινύλιο – εκκρεμεί ακόμη η κυκλοφορία του)

Tags: Μπάμπης Παπαδόπουλος, George Kontrafouris, socos, live project band, puzzlemusik, Κύτταρο.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top