Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Η Packard Bell στα Ελληνικά

Τεχνολογία » Internet και ISPs » Web Sites - 27/05/2008

Η Packard Bell, μια από τις κορυφαίες εταιρείες οικιακών υπολογιστών στην Ευρώπη, ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας www.packardbell.gr που αποτελεί την ελληνική έκδοση της επίσημης εταιρικής ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα είναι ιδιαίτερα φιλική προς τον χρήστη και διαθέτει 3 κύριες θεματικές ενότητες ικανές να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού. Σταδιακά θα εμπλουτίζεται με περισσότερες ενότητες, ώστε να καλυφθούν όλες οι πιθανές πτυχές ενδιαφερόντων των επισκεπτών.

Στην ενότητα «Προϊόντα» ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να δει τα προϊόντα της Packard Bell που είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά και να λάβει αναλυτικές πληροφορίες όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά και το λογισμικό που τα συνοδεύουν. Παράλληλα, μπορεί να συγκρίνει δύο ή και περισσότερα προϊόντα από την ίδια κατηγορία, γεγονός που θα τον βοηθήσει στην επιλογή του προϊόντος που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του.

Στην ενότητα «Αγορές» ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τα στοιχεία επικοινωνίας του πανελλαδικού δικτύου συνεργατών της DIONIC, καθώς και των υπολοίπων σημείων πώλησης των προϊόντων της εταιρείας.

Η ενότητα «Υποστήριξη» αφορά μόνο στους κατόχους προϊόντων Packard Bell οι οποίοι μέσω αυτής μπορούν να ενημερωθούν για τις πιο πρόσφατες εκδόσεις οδηγών εγκατάστασης και λογισμικών για το προϊόν που διαθέτουν, εξασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη λειτουργία και συμβατότητα των συσκευών τους με όποιο λειτουργικό περιβάλλον και αν διαθέτουν.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της νέας ιστοσελίδας, ο Sylvain Braem, Key Accounts Senior Manager της Packard Bell, δήλωσε σχετικά: «Η στρατηγική μας όσον αφορά στην εταιρική μας ιστοσελίδα έχει ως γνώμονα την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού πριν και μετά την αγορά των προϊόντων μας γι αυτό και προσπαθήσαμε μέσα από τον εξελληνισμό της κεντρικής μας ιστοσελίδας να εξασφαλίσουμε τα ίδια οφέλη και στο ελληνικό κοινό».


Tags: Packard Bell.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top