Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

H Μultirama λανσάρει το μικρότερο ελληνικό laptop

Τεχνολογία » Hardware - 09/09/2008

Η Multirama, η μοναδική εξειδικευμένη αλυσίδα ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Ελλάδα, λανσάρει το απόλυτο μικρό lap top της αγοράς, το ΝΒ ΗΤ Χ-press Book σε ολόκληρο το δίκτυο καταστημάτων της.

Για πρώτη φορά, η Multirama εισάγει στην αγορά των mini notebook, ένα ιδιαίτερα κομψό και εύχρηστο lap top, ανανεώνοντας την προιοντική σειρά των Multirama label προϊόντων και καθιερώνοντας το ΝΒ ΗΤ Χ-press Book ως την πιο συμφέρουσα πρόταση για όλους τους καταναλωτές που επιθυμούν να συνδυάσουν τα πλεονεκτήματα ενός ιδιαίτερα μικρού φορητού σε μια συμφέρουσα οικονομική λύση.

Το νέο έξυπνο μικρό της Multirama ξεχωρίζει γιατί προσφέρει τα προνόμια ενός mini notebook και τις δυνατότητες ενός “δυνατού” lap top σε μια συσκευή που έχει βάρος μόλις 1 κιλό. Σχεδιασμένο σε πρότυπα σύγχρονης κομψής αισθητικής, το ΝΒ ΗΤ Χ-press Book της Multirama, διαθέτει σκληρό δίσκο με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα σε mini note book των 160 GB, την ‘μεγαλύτερη’ μικρή οθόνη 10’’ για την κατηγορία του, και τον μοναδικό επεξεργαστή Intel (Atom 1.6GHz). Το mini note book έρχεται εξοπλισμένο με λειτουργικό σύστημα Microsoft (Windows XP Home ), προσφέρει ασύρματη δικτύωση, διαθέτει τεχνολογία Βlue Tooth & έχει ακόμα και ενσωματωμένη web camera. Οι χρήστες του ΗΤ Χ-press Book μπορούν να περιηγηθούν στο internet οποιαδήποτε στιγμή, να δουν τα email τους και εκτός γραφείου, να αποθηκεύσουν δεδομένα μεγάλης χωρητικότητας και να απολαύσουν εν κινήσει τις δυνατότητες του πιο μικρού και ταυτόχρονα έξυπνου note book της αγοράς. Το ΝΒ διατίθεται στην εκπληκτική τιμή των 399 Ευρώ , ενώ η ζήτηση του αναμένεται ιδιαίτερα υψηλή δεδομένου ότι ένας μεγάλος αριθμός παραγγελιών έχει ήδη τεθεί από το καταναλωτικό κοινό.

Με αφορμή το λανσάρισμα του νέου προϊόντος ΝΒ ΗΤ Χ-press Book, ο Κώστας Τσαγκανός Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για το νέο mini notebook της Multirama το οποίο κυκλοφόρησε μόλις στο δίκτυο καταστημάτων μας. Η Multirama αντιπροσωπεύει την μοναδική ελληνική εταιρία που καταφέρνει όχι μόνο να συγχρονίζει την προιοντική της σειρά με τις σύγχρονες τάσεις της εποχής αλλά που φροντίζει εξίσου να συμβαδίζει με τις ανάγκες του ελληνικού καταναλωτικού κοινού, προσφέροντας στην σημερινή αγορά τεχνολογίας ένα note book αξιόπιστο, αναβαθμισμένο τεχνολογικά και ιδιαίτερα προσιτό οικονομικά».


Tags: multirama, laptop, x-press book.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top