Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Ανακοίνωση της Teledome για τη διακοπή υπηρεσιών της από τον ΟΤΕ

Τεχνολογία » Internet και ISPs » Εταιρείες - 16/09/2008

Η από τον ΟΤΕ, διακοπή παροχής υπηρεσιών προς την TELEDOME AEBE, παραβιάζει τις διατάξεις του ν.3588/2007, τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, την νομοθεσία περί ανταγωνισμού και τηλεπικοινωνιών και συγκεκριμένες αποφάσεις των Ελληνικών Δικαστηρίων, οι οποίες απαγορεύουν στον ΟΤΕ να προβεί σε οιαδήποτε διακοπή παροχής υπηρεσιών προς την TELEDOME AEBE.

Σήμερα, 15.9.2008, κοινοποιήθηκε στον ΟΤΕ η Αίτηση Όρκισης του ορισθέντος από το Δικαστήριο Μεσολαβητή, προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντά του για την ανοιγείσα, δυνάμει της 670/2008 αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, διαδικασίας συνδιαλλαγής.

Σημειώνεται ότι, η ίδια αυτή απόφαση, απέρριψε τις αντιρρήσεις του ΟΤΕ κατά της αίτησης της TELEDOME, διαπίστωσε ότι η εταιρεία ορθώς ζήτησε την υπαγωγή της σε διαδικασία συνδιαλλαγής προκειμένου να προστατευθεί και από ενέργειές του ΟΤΕ σε βάρος της, όπως επίσης ότι η εταιρεία έχει αμφισβητήσει ευλόγως απαιτήσεις του ΟΤΕ.

Η ενέργεια διακοπής του ΟΤΕ αποτελεί δόλια και παράνομη απόπειρα ματαίωσης του έργου του Μεσολαβητή, αποβλέπει στην εξόντωση της επιχείρησής μας ως ανταγωνιστικής επιχειρήσεως του, και προφανώς αποδεικνύει ότι το μόνο το οποίο δεν ενδιαφέρει τους διοικούντες αυτόν είναι η είσπραξη των φερόμενων ως «απαιτήσεών» του.

Η TELEDOME προσφεύγει στη δικαιοσύνη για την προστασία αυτής, των εργαζομένων και των συνδρομητών της, αντιμέτωπη με παράνομες, δόλιες και καταχρηστικές ενέργειες, που δεν έχουν προηγούμενο στη χώρα μας, και ζητεί την παρέμβαση Εισαγγελέα για τον ποινικό κολασμό των τελουμένων αξιοποίνων πράξεων.

Τέλος, διερωτάται πως είναι δυνατόν η Πολιτεία να ανέχεται κραυγαλέα φαινόμενα αυθαιρεσίας εκ μέρους επιχειρήσεως στην οποία μέτοχος είναι το ίδιο το Κράτος και οι οποίες πρωτίστως ζημιώνουν το ίδιο, τους λοιπούς μετόχους του ΟΤΕ και βεβαίως οδηγούν στον αφανισμό ιδιωτικών επιχειρήσεων, εξαφάνιση θέσεων εργασίας και κατάργησης κάθε έννοιας Κράτους Δικαίου.


Tags: Teledome, ΟΤΕ.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top