Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Ανανεώθηκε το Away.gr

Τεχνολογία » Internet και ISPs » Web Sites - 11/11/2008

Το Away.gr έχει πρεμιέρα και μας παρουσιάζει το νέο του design. Πέρα από τις πολύ όμορφες αλλαγές στην εμφάνιση όμως, έχει και πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως μια νέα υποσελίδα αποκλειστικά για παιχνίδια, το games.away.gr. Επίσης το site προσφέρει μεγάλη διαδραστικότητα, αφού πλέον οι χρήστες μπορούν να διαμορφώσουν την αρχική σελίδα όπως θέλουν, με απλό drag n drop!

Ανανεώθηκε το Away.gr

Αναλυτικά οι αλλαγές από το δελτίο τύπου του away.gr:

• Away Home vs. Games.away.gr: Δημιουργία αποκλειστικής υποσελίδας για τα παιχνίδια. Στόχος μας είναι η προσέλκυση δύο διαφορετικών target group στις σελίδες μας. Αφενός άνθρωποι οι οποίοι ενδιαφέρονται για την τεχνολογία, τα Gadgets και την επιχειρηματικότητα (Age target groups: 19-49 κυρίως) και αφετέρου άνθρωποι οι οποία αγαπούν τα παιχνίδια και ενημερώνονται για αυτά συστηματικά (Age target groups: 13-25 κυρίως).

Ο διαχωρισμός του περιεχομένου μας επιτρέπει να παρέχουμε καλύτερες ευκαιρίες διαφήμισης με την δημιουργία δύο διαφορετικών διαφημιστικών ζωνών, μια για κάθε ενότητα.

• Drag and drοp ability: Για πρώτη φορά ελληνική ενημερωτική σελίδα δίνει στους χρήστες της την δυνατότητα παραμετροποίησης, ως ένα βαθμό, της αρχικής της σελίδας. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες μας έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν την θέση εμφάνισης όλων των box που βρίσκονται στην δεξιά στήλη. Το σύστημα μας έχει την δυνατότητα αποθήκευσης των προτιμήσεων του κάθε χρήστη ξεχωριστά, έτσι την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε στο Αway.gr η σελίδα θα ‘θυμηθεί’ τις προτιμήσεις σας!

• Πολλαπλοί τρόποι ενημέρωσης: Τα νέα και η ενημέρωση πλέον θα σας ακολουθούν, σχεδόν, παντού. Οι αναγνώστες μας θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται με πέντε (5) διαφορετικούς τρόπου από την αγαπημένη τους σελίδα.

1. On site: Πρόσβαση απευθείας στην σελίδα του Αway.gr

2. RSS Feeds - Really Simple Syndication: Σύνδεση για ενημέρωση στον RSS Reader τους με όλα τα τελευταία νέα και τις παρουσιάσεις της σελίδας. Οι αναγνώστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρία (3) διαφορετικά feeds, ένα το οποίο θα περιλαμβάνει μόνο τεχνολογικές ειδήσεις, ένα το οποίο θα περιέχει όλη την ενημέρωση από τον χώρο του Gaming και τέλος ένα τρίτο Feed με το σύνολο των δημοσιεύσεων της σελίδας.

3. Email: Σε περίπτωση που το επιθυμεί κάποιος μπορεί να γραφτεί στην λίστα νέων μας. Με αυτό τον τρόπο θα ενημερώνεται αυτόματα στο email του για όλα τα τελευταία νέα του Αway.gr

4. Twitter: Ενημέρωση σε τίτλους για τους αναγνώστες μας οι οποίοι έχουν Twitter account.

5. Facebook: Αναγνώστες οι οποίοι έχουν Facebook account μπορούν να γραφτούν στην επίσημη Fan Page του away και να λαμβάνουν ενημερώσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα με τα κυριότερα θέματα και ειδήσεις της σελίδας.

• Share everything: Όλα τα κείμενα μας συνοδεύονται πλέον από την ένδειξη ‘Share This’. Χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη επιλογή ο χρήστης μπορεί είτε να αναπαράγει αυτόματα το συγκεκριμένο άρθρο στον λογαριασμό του στο Facebook, το Delicious, το Digg κ.α. είτε να αποστείλει με email το συγκεκριμένο άρθρο σε κάποιο φίλο ή συνάδελφο του. Η συγκεκριμένη τεχνολογία δεν έχει αναπτυχθεί από το away.gr

• Video or Text Comments: Όλα τα άρθρα μας συνοδεύονται από δυνατότητα σχολιασμού με δύο διαφορετικούς τρόπους. Ο πρώτος, κλασσικός, τρόπος είναι η δυνατότητα υποβολής σχολίων κειμένου από τους χρήστες ενώ ο δεύτερος αφορά την δυνατότητα εγγραφής και υποβολής σχολίων ήχου και εικόνας (video commenting). Η τεχνολογία video commenting δεν έχει αναπτυχθεί από το away.gr

Μπείτε και δείτε το νέο away.gr τώρα!


Tags: away.gr, games, facebook, share, twitter.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top