Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Η Wadja εγκαινιάζει τη νέα πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων για απεριόριστη επικοινωνία

Τεχνολογία » Internet και ISPs » Web Sites - 23/03/2010

Η Wadja.com, ένα ξεχωριστό site κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιεί τα Labels (ετικέτες) για να φέρει κοντά χρήστες με κοινά ενδιαφέροντα, παρουσιάζει μια νέα πλατφόρμα επικοινωνίας. Χάρη σε αυτή την πλατφόρμα, οι χρήστες μπορούν να στέλνουν απεριόριστα μηνύματα μεταξύ τους, καθώς επίσης και να ανανεώνουν τα νέα τους online ή μέσω κινητού.

Η Wadja εγκαινιάζει τη νέα πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων για απεριόριστη επικοινωνία

Χάρη στα  labels οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν συζητήσεις γύρω από θέματα που επιθυμούν να ενημερώνονται. Με αυτό τον τρόπο, οι κοινότητες γύρω από τα labels αναπτύσσονται, με μεγαλύτερη μέχρι στιγμής την κοινότητα του μουσικού συγκροτήματος U2. Η ανταλλαγή μηνυμάτων και οι ειδοποιήσεις μπορούν να σταλούν και να ληφθούν, όταν κάποιος χρήστης συνδεθεί στο λογαριασμό του.

Ο Alex Christoforou, CEO της Wadja αναφέρει «Είμαστε πραγματικά πολύ ενθουσιασμένοι με την νέα πλατφόρμα. Προσφέρουμε στους χρήστες μας πολλά πλεονεκτήματα, όπως:

  • Την δυνατότητα να ανανεώνουν τα νέα τους είτε είναι συνδεδεμένοι στην Wadja είτε όχι
  • Την δυνατότητα να στέλνουν και να λαμβάνουν ενημερώσεις στο κινητό
  • Απεριόριστη επικοινωνία προς όλους

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μέσω ενός email client μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν ενημερώσεις και νέα από και προς άλλους χρήστες της Wadja. Αυτά είναι τα τρία πιο σημαντικά πλεονεκτήματα, που πραγματικά αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν, συνδέοντας έτσι το διαδίκτυο με την mobile επικοινωνία».

Η νέα ανανεωμένη πλατφόρμα πάει τους χρήστες της ένα βήμα παραπέρα και τους δίνει τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους σε πραγματικό χρόνο, σε όλο τον κόσμο, είτε χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή τους είτε το κινητό τους τηλέφωνο.

Ο μοναδικός social και mobile χαρακτήρας που διαθέτει η Wadja είναι βασισμένος στο να δημιουργούνται forums (labels), τα οποία συγκεντρώνουν κοινωνικό περιεχόμενο και από άλλες κοινότητες, ενώ μειώνουν τον «θόρυβο» από τις πληροφορίες που ανταλλάσσονται σε πραγματικό χρόνο. Παρέχει λοιπόν όλα τα πλεονεκτήματα της online και mobile επικοινωνίας.

Η αξία των  labels διακρίνεται από την δυνατότητα να δημιουργούνται κοινότητες οι οποίες φέρνουν κοντά τους χρήστες με κοινά ενδιαφέροντα, χόμπυ κ δραστηριότητες. Η Wadja δημιουργεί προσωπικούς «τίτλους» ανοίγοντας έτσι ένα νέο κόσμο επικοινωνίας

Εγγραφείτε  τώρα δωρεάν: www.wadja.com 


Tags: Wadja media, wadja, social networking.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top