Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Η Safura θα εμφανιστεί στην Eurovision με το Drip Drop

Πολιτισμός και πολιτιστικές εκδηλώσεις » Μουσική » Νέα - 18/05/2010

Η σταρ από το Azerbaijan ηχογράφησε το τραγούδι στο studio Anders Bagge στη Στοκχόλμη, σε συνεργασία με τον παγκοσμίως γνωστό μουσικό παραγωγό Niklas Flyckt!

Η Safura θα εμφανιστεί στην Eurovision με το Drip Drop
Η Safura θα εκπροσωπήσει το Azerbaijan με το “Drip Drop” για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Όσλο. Ένα εξαιρετικό τραγούδι που σε μαγνητίζει με την δύναμή του
και το συναίσθημά του.
 
Η Safura ηχογράφησε το “Drip Drop” στο studio του θρυλικού τραγουδοποιού και παραγωγού Anders Bagge στην Στοκχόλμη, ένα από τα πλέον προηγμένα studio ηχογράφησης στον κόσμο. Ο Anders Bagger έγραψε την μουσική σε συνεργασία με τον Stefan Örn!
Την παραγωγή του “Drip Drop” έκανε ο πολύ γνωστός Niklas Flyckt, νικητής Grammy για την δουλειά του στο “Toxic” της Britney Spears. Ο Niklas Flyckt έχει συνεργαστεί και με τους Madonna,
Celine Dion, Backstreet Boys και πολλούς άλλους. Το “Drip Drop” έχει γίνει παραγωγή στο ίδιο ακριβώς γραφείο με το “Toxic” της Britney Spears στο studio του Bagge. Τους στίχους τους έχει γράψει η ταλαντούχα Sandra Bjurman.
 
Η Safura πρόσφατα ηχογράφησε το “Drip Drop” ως ντουέτο με τον Zeljko Joksimovic. 
 
BIO.  Είναι μόλις 17 ετών. Είναι ήδη νικήτρια – Θα εκπροσωπήσει την χώρα της στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.
Γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1992, σε μια οικογένεια από δημιουργικούς ανθρώπους. Ο πατέρας της ήταν τραγουδιστής και η μητέρα της πιανίστας και σχεδιαστής μόδας. Η Safura κληρονόμησε τα πάθη των γονέων της. Ήταν πάντα «τρελή» για τη μόδα και από παιδική ηλικία
σχεδίαζε ρούχα μαζί με την μητέρα της.
Το φυσικό της ταλέντο όμως είναι η μουσική και το πάθος της ζωής της είναι το τραγούδι. Ξεκίνησε να τραγουδάει από τριών χρονών. Στα έξι τραγούδησε για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό. Είναι η μοναδική νεαρή τραγουδίστρια στη χώρα της που παίζει σαξόφωνο. Η συμμετοχή της στην Eurovision ήταν ένα όνειρό της που έγινε πραγματικότητα και είναι αποφασισμένη να «ταράξει» την Ευρώπη με την εμφάνισή της στο Όσλο.
 
Περισσότερες πληροφορίες για την Safura μπορείς να βρεις στο  www.eurovisiontalents.com

Το Azerbaijan συμμετείχε στην Eurovision για πρώτη φορά το 2008 με τους Elnur & Samir, φτάνοντας στην 8η θέση. Το 2009 η ίδια χώρα συμμετείχε με τους AySel & Arash που με το τραγούδι “Always” κατέληξαν στην 3η θέση στο διαγωνισμό που έγινε στην Μόσχα. 


Tags: Safura, eurovision, drip drop, Niklas Flyckt, Toxic, Britney Spears.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top