Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

WordCamp GREECE #2

Τεχνολογία - 06/05/2011

Τα WordCamps είναι Open events στα οποία μπορούν να παρεβρεθούν ελεύθερα όλοι όσοι ασχολούνται με το WordPress. Η συζήτηση και οι παρουσιάσεις κυμαίνονται από απλά θέματα όπως το τι είναι και πως χρησιμοποιείται το WordPress, έως πιο σύνθετα όπως το Developing, το Theming και τα Theme Framework, το Search Engine Optimization του WordPress, τρόπους να κάνουμε το WordPress πιο γρήγορο και πολλά άλλα.

WordCamp GREECE #2

Σχετικά

To Wordcamp.gr είναι η ελληνική προσπάθεια για την δημιουργία WordCamp events σε όλη την Ελλάδα. Καθώς η Open Source κοινότητα συνεχώς αναπτύσσει νέα plugins, σχεδιάζει νέα themes και υλοποιεί υπηρεσίες με βάση το WordPress, θα βρισκόμαστε τακτικά στο Wordcamp για να προσεγγίζουμε τα θέματα αυτά, μαθαίνοντας ο ένας από τον άλλον. To WordCamp Greece 2011 θα γίνει στις 4 Ιουνίου 2011 στην Θεσσαλονίκη.

Αξιόλογοι ομιλητές από το χώρο του Web, παρουσιάζουν και συζητούν θέματα τα οποία αφορούν το WordPress. Σκοπός μας είναι οι παρουσιάσεις να αποτελέσουν το έναυσμα για να ξεκινήσει μια όμορφη συζήτηση μεταξύ μας ώστε να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε ιδέες ή ακόμη και να παρουσιάσουμε δικά μας Projects βασισμένα στο WordPress.
Εγώ μπορώ να παρουσιάσω;

Το WordCamp βασίζεται σε εθελοντές και χορηγούς. Εθελοντές είναι και αυτοί που θέλουν να κάνουν μια παρουσίαση για ένα θέμα σχετικό με το WordPress ή να παρουσιάσουν ένα project βασισμένο σε WordPress. Αν έχετε κάτι ενδιαφέρον που θέλετε να παρουσιάσετε, θα χαρούμε να γνωριστούμε και να το συζητήσουμε!

Τοποθεσία

Το Royal Hotel, βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου, στο κέντρο ενός καταπράσινου φυσικού περιβάλλοντος, με μαγευτική θέα του Θερμαϊκού κόλπου και της πόλης της Θεσσαλονίκης. Μόλις 16 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης στην περιοχή αεροδρομίου το Royal Hotel δημιουργεί μοναδικές αναμνήσεις στον επισκέπτη.


View Larger Map

Παρουσιάσεις

Δείτε κάποια από τα θέματα που θα συζητηθούν κατά την διάρκεια του WordCamp Greece 2011. Το πρόγραμμα ανανεώνεται συνεχώς με νέες παρουσιάσεις.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το WordCamp Greece 2011 στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://2011.wordcamp.gr.


Tags: Wordpress, open source, WordCamp.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top